Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 3 -4 Ιουνίου 2015 στο Καβούρι

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως διοργανώνει το 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ με τίτλο “35 Years of Excellence in Partnership”, που θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso-Kαβούρι.

Το εν λόγω Φόρουμ, που συμπίπτει με τον εορτασμό των 35 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου, έχει ως στόχο να αποτελέσει πλατφόρμα συγκέντρωσης επιφανών επιχειρηματιών και να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προσέγγισης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τους Άραβες ομολόγους της. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου καλεί τους επιχειρηματίες να λάβουν μέρος στο 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ ώστε να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, αλλά και να αδράξουν την ευκαιρία δικτύωσης και συναντήσεων Β2Β με Άραβες επιχειρηματίες, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. 

Η συμμετοχή σας σε αυτήν την σημαντική συνάντηση θα συμβάλει στην δημιουργία νέων επιχειρηματικών συνεργασιών και θα ενισχύσει τις εμπορικές και επενδυτικές σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο.

 

*Επισυνάπτεται το ελληνικό προφίλ του Φόρουμ και η φόρμα συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής δεκτές έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/05/2015 & ώρα 14:00

Σχετικά Αρχεία:

Previous Πρόστιμα σε φορολογούμενους που δεν προσκόμισαν δικαιολογητικά δηλώσεων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας