Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Kername Kilkis F 1141299735

3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας “Κερνάμε Κιλκίς” 25-28 Ιουνίου 2015

Kername_Kilkis_F-1141299735.jpg

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία διοργανώνει και φέτος το 3ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ ¨Κερνάμε Κιλκίς¨ που θα διεξαχθεί 25-28 Ιουνίου 2015, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Στόχος του τετραήμερου Φεστιβάλ είναι να προβάλει, να αναδείξει και να προωθήσει την επιχειρηματικότητα και τα προϊόντα της περιοχής, παράλληλα να αποτελέσει ένα ξεχωριστό τόπο συνάντησης παραγωγών, επιχειρηματιών και επισκεπτών – καταναλωτών.

Η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρήσεις σε περιοδικά – εφημερίδες και ιστοσελίδες ενημέρωσης, εγγυώνται τη δημοσιότητα και τη μεγάλη επισκεψιμότητα του Φεστιβάλ.  

Πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση και καταξίωση μιας περιοχής δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων που συντελούνται και κυρίως θεσμοθετούνται σε αυτήν.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν σας καλούμε να συμμετάσχετε με περίπτερο σε αυτή τη διοργάνωση, για να προβάλετε και να διαθέσετε τα προϊόντα του νομού σας, τόσο στους καταναλωτές όσο και στους εμπορικούς επισκέπτες και τους εκπροσώπους δικτύων διανομών που θα το επισκεφθούν.

 

Previous ΕΣΕΕ: Οι όποιες αλλαγές στον ΦΠΑ μετά το καλοκαίρι
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας