Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

3η συνάντηση εργασίας των εταίρων του έργου “IPATECH”

H 3η συνάντηση εργασίας των εταίρων του έργου ‘’IPATECH’’- Τεχνολογία μικρογράφησης: συνέργειες έρευνας και καινοτομίας για την οικονομική ανάπτυξη της Αδριατικής πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του εταίρου της κοινοπραξίας BIC Ηπείρου στο ΕΤΕΠΗ-Ιωαννίνα, στην οποία συμμετείχαν  34 εκπρόσωποι  από Ιταλία, Κροατία, Βοσνία  Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Ελλάδα.

Στις 6 Νοεμβρίου 2013 έγινε  η τεχνική συνάντηση εργασίας της κοινοπραξίας, όπου οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, αλλά και να αξιολογήσουν την πορεία, τα πρώτα αποτελέσματα  των δράσεων, καθώς επίσης να ανταλλάξουν απόψεις και να συμφωνήσουν για τα επόμενα βήματα. Την συνάντηση χαιρέτησε για λογαριασμό του Προέδρου Δ.Σ  του BIC ΗΠΕΙΡΟΥ  Χ. Παπάζογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου καθηγητής  Α. Μπαρτζώκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στις 7 Νοεμβρίου  2013, έλαβε χώρα σεμινάριο με στόχο την επιμόρφωση του προσωπικού και των εμπειρογνωμόνων που ασχολούνται με το αντικείμενο του έργου.Παρουσιάστηκαν πληροφορίες για τις τεχνολογίες μικρογράφησης, τα βιολογικά προϊόντα, το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των γεωργικών ειδών διατροφής, τη δικτύωση και τα clusters,  από ειδικούς αλλά και από τους συμμετέχοντες. Τα θεματικά πεδία είναι εξαιρετικά σημαντικά, δεδομένου ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σε πιλοτικές περιοχές κατά τη διάρκεια των προβλεπόμενων εργαστηρίων. Η συνάντηση ήταν  διαδραστική και όλοι οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες.

Στις 8 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Επίσκεψη Μελέτης (Study Visit ) στην Γαλακτοκομική Σχολή Κατσικάς Ιωαννίνων, όπου οι εταίροι μετά από την στοχευόμενη παρουσίαση του Δ/ντη της Σχολής  Κ. Μάντζαρη, είχαν την ευκαιρία να δουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την παραγωγική γραμμή της Σχολής και να γευτούν δείγματα της εν λόγω παραγωγής.

Κατά τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν πιλοτικές δραστηριότητες σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες: Ιταλία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Αλβανία και Ελλάδα.

Previous Ελπίδες για μείωση επιτοκίων δανείων και καταθέσεων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας