Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Cairo F 60941099

3η FOODAFRICA Cairo Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Καϊρου από 22-24 Απριλίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ
Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 3η Δ.Ε. FOODAFRICA Cairo που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο του Καϊρου από 22-24 Απριλίου 2017. Η εταιρία μας είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της FOODAFRICA για την Ελλάδα.

Η FOODAFRICA Cairo 2017 θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά την θεματική ενότητα MacFruit Attraction ειδικά για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δίνοντας έμφαση με τον τρόπο αυτό στις αυξημένες ανάγκες της Αιγύπτου και της ευρύτερης περιοχής σε προϊόντα του πρωτογενούς τομέα, ιδίως μετά την διακοπή μόνιμων συνεργασιών με χώρες που παραδοσιακά τροφοδοτούσαν την αφρικανική αγορά με σημαντικές ποσότητες φρέσκων προϊόντων.
Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει αυξήσει σημαντικά τις εξαγωγές της στις χώρες της Αφρικής, καθιστώντας τη συμμετοχή της στην έκθεση FOODAFRICA ως τη σίγουρη πύλη των εξαγωγών των Ελλήνων παραγωγών και των ελληνικών προϊόντων, ιδιαίτερα των φρούτων και νωπών λαχανικών.
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανώσει προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις με ποιοτικούς αγοραστές νωπών φρούτων, με σκοπό οι Έλληνες εκθέτες να προχωρήσουν σε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Προφίλ Έκθεσης
Η FOODAFRICA διοργανώνεται για τρίτη φορά από την IFP (μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στον αραβικό κόσμο / βλ. www.ifpgroup.net ) και καλύπτει όλο το φάσμα του κλάδου των τροφίμων στην Αίγυπτο, που αποτελεί το κύριο εμπορικό σταυροδρόμι για την Μέση Ανατολή, Ευρώπη και Αφρική, ανοίγοντας τις πόρτες σε μια αγορά 500 εκατομμυρίων καταναλωτών. Η έλλειψη προηγμένης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας για αποτελεσματική γεωργία και η μεγάλη κατανάλωση, καθώς τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν παραδοσιακό διατροφικό μέσο του πληθυσμού, καθιστούν το σύνολο των αφρικανικών χωρών εισαγωγείς μεγάλων ποσοτήτων φρούτων και λαχανικών, γεγονός που αναδεικνύει την FOODAFRICA ως την πλέον ελκυστική επιλογή για αναζήτηση συνεργασιών για πλήθος εξαγωγέων και παραγωγών από την Ελλάδα. Παράλληλα, η FOODAFRICA προωθεί έμπρακτα τις εμπορικές συνεργασίες διοργανώνοντας το Hosted Buyers Program, μια πλατφόρμα στην οποία οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα για επαγγελματικές επαφές με σημαντικούς εισαγωγείς του κλάδου από χώρες της Αφρικής, Μέσης Ανατολής, GCC (Gulf Cooperation Council) καθώς και από άλλες χώρες.

Η FoodAfrica 2016
H διοργάνωση της FOODAFRICA τον Μάιο του 2016 αποκόμισε θετικά σχόλια από τους 290 εκθέτες από 28 χώρες, καλύπτοντας συνολική εκθεσιακή παρουσία 10.000 τμ., και από τους 10.260 επισκέπτες που την εμπιστεύτηκαν και δικαίως χαρακτηρίστηκε ως «η δυναμική πύλη στις αγορές της Αφρικής». Σ’ αυτό συνέβαλλε τόσο η άρτια οργάνωση από την πλευρά της ΙFP όσο και η ποιότητα των επισκεπτών, η οποία ενισχύθηκε από την παρουσία 362 αγοραστών, από 59 χώρες, κυρίως από την Βόρειο Αφρική, Μέση Ανατολή και Ανατολική Ευρώπη, στα πλαίσια του Hosted Buyers Program.

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, ως η αποκλειστική αντιπρόσωπος της έκθεσης για την Ελλάδα,  διοργάνωσε με επιτυχία την ελληνική συμμετοχή του 2016, όπως και το 2015. Το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, έχοντας ως αποτέλεσμα την επί τόπου σύναψη πολλών εμπορικών συμφωνιών. Για το 2017, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει χώρο για το εθνικό περίπτερο, παρέχοντας στους Έλληνες εξαγωγείς μια αξιόπιστη λύση για την είσοδο των προϊόντων τους στην Αφρική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο site της έκθεσης: www.foodafrica-expo.com

Επισκέπτες της έκθεσης  
Η  3η  Δ.Ε.   FOODAFRICA  θα   προσελκύσει για άλλη μια φορά  το  ενδιαφέρον   μεγάλου  αριθμού διεθνών  εισαγωγέων, επαγγελματιών  λιανικής,  διανομέων  και  χονδρεμπόρων,  υπεραγορών, υπηρεσιών catering  (στρατού, αεροδρομίων κ.α),  εστιατορίων,  καφέ,  ξενοδοχείων,  αξιωματούχων της κυβέρνησης και οργανισμών,  κ.α. ,  που κυριολεκτικά  διψούν  να  εισάγουν  προϊόντα για να  καλύψουν  την   ανεκπλήρωτη    ζήτηση για φρέσκα φρούτα και λαχανικά.   

Η Συμμετοχή του 2017   
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, η αποκλειστική αντιπρόσωπος της FoodAfrica για την Ελλάδα,  έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο για την συμμετοχή των Ελλήνων εξαγωγέων του κλάδου. Μέσα από μια λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας.
Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση FOODAFRICA τον Μάιο του 2017 με κόστος συμμετοχής 495€ / τμ
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου
2.    Βασικό εξοπλισμό περιπτέρου (1 τραπέζι, 2 καρέκλες, 2 ράφια, ντουλάπι με κλειδαριά, μοκέτα, προμετωπίδα με εταιρική σήμανση, γραφικά κάλυψης ενός πάνελ επιφάνειας 2,5m2,φωτισμός, ηλεκτρική σύνδεση 13 amp,) .
3.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (καθαρισμός, φύλαξη).
4.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE.
5.    Πρόσκληση διεθνών αγοραστών στα πλαίσια του Hosted Buyers Program.
6.    Υπηρεσίες διερμηνείας από την ελληνική στην αραβική γλώσσα.
7.    Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ανάλογα με τον τελικό αριθμό των εκθετών.
8.    Παροχή στοιχείων για την αγορά.
9.    Εξασφάλιση πρόσθετων παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, τηλεόραση, dvd player, παροχή νερού κοκ).

Custom made – Ειδικές κατασκευές
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μπορεί να αναλάβει την κατασκευή custom made περιπτέρων για τη συμμετοχή σας στην FoodAfrica 2017 και η παρουσία σας θα είναι ξεχωριστή για τους επισκέπτες και τους αγοραστές κατά τη διάρκεια της FoodAfrica 2017. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος θα διαμορφωθεί αναλόγως.

Μεταφορά εκθεμάτων  
Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα ή σε μαζική αποστολή που προτίθεται να οργανώσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών. Για τη μαζική αποστολή θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση. Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μαζικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας ή της εταιρείας υπόδειξής μας.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής άμεσα
β) Δεύτερη καταβολή 35% έως 31/1/2017.
γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής έως 31/3/2017.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.
Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα πρέπει να καταβληθεί με την τιμολόγηση.
 
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY.
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
 
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Πρόσκληση συμμετοχής στο GRIECHENLAND FESTIVAL
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας