Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
dairy expo2015 logo F231142029

3η έκθεση Γαλακτοκομικών και Τυροκομικών Προϊόντων – Metropolitan Expo 7-8-9 Νοεμβρίου 2015

Η 3η έκθεση DAIRYEXPO θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

Η έκθεση DAIRY EXPO έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους επιστήμονες με τους παράγοντες. Οι τομείς που παρουσιάζονται είναι οι εξής: Τυροκομία, γαλακτοκομία, κτηνοτροφικοί εξοπλισμοί, μηχανήματα και γραμμές παραγωγής, τεχνολογίες, συσκευασία, μεταποίηση, προϊόντα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη του κλάδου και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό της ελληνικής οικονομίας. Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχουν οι Έλληνες παραγωγοί τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων, οι οποίοι μέσω της διοργάνωσης έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους στο ευρύ εκθεσιακό κοινό. Επίσης εταιρείες που παρέχουν εξοπλισμούς για κτηνοτροφικές μονάδες, αμελκτικά συστήματα, παγολεκάνες, εναλλάκτες, εξοπλισμούς τυροκομείων και βιομηχανιών γάλακτος θα έχουν σημαντική θέση και στην 3η διοργάνωση.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται κάθε χρόνο πλήθος εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις και διαγωνισμοί τα οποία θα αποτελέσουν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας αλλά και τους εξοπλισμούς.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

  • 3η Επιστημονική Ημερίδα Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας

Στο πλαίσιο της 3η έκθεσης Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO 2015 θα πραγματοποιηθεί η 3η επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Εξελίξεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών & τυροκομικών προϊόντων και οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου».

Συνδιοργάνωση ο.mind Creatives και Ινστιτούτου Γάλακτος Ιωαννίνων – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

  • Σεμινάριο Polish Meat & Dairy Days

Το Τμήμα Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Αθήνα στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην 4η MEAT DAYS διοργανώνει το Σάββατο 7 Νοέμβριου, στις 16.00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Hall 3, σεμινάριο με θέμα:«Polish Meat & Dairy Days» κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τις πολωνικές εταιρείες καθώς και B2B συναντήσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

  • Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ

«Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος – κρεατοσκευασμάτων -γαλακτοκομικών» είναι το θέμα της ημερίδας, που θα πραγματοποιήσει η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

  • Ημερίδα του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής « Άγιος Γεώργιος»

Στο πλαίσιο της 3η έκθεσης Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO 2015 θα πραγματοποιηθεί από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής « Άγιος Γεώργιος» ημερίδα με θέμα «Το έργο και οι δράσεις των κτηνοτρόφων της Αττικής». Θα αναπτυχθούν τα εξής θέματα: α) Η συμβολή της κτηνοτροφίας στην τοπική ανάπτυξη β) Παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα Αττικής γ) Σύγχρονες δυνατότητες οικοτεχνίας γαλακτοκομικών. Τέλος θα βραβευτούν οι κτηνοτρόφοι της Αττικής που ξεχώρισαν για το έργο και τη δράση τους.

Συνδιοργάνωση Κτηνοτροφικού Σύλλογου Αττικής Αγιος Γεώργιος και Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΚΥΚΕΩΝ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Νοεμβρίου

  • Οικογενειακό τυροκομείο LIVE

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μπορέσετε να δείτε τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τη δημιουργία τυροκομείου, θα παρακολουθήσετε ζωντανά το πώς γίνεται η τυροκόμηση και θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους ειδικούς του χώρου που θα λύσουν τις απορίες σας και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας για όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οικογενειακού τυροκομείου.

Συνδιοργάνωση εταιρείας INOX – Design Kateris SA και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής

Η παρακολούθηση της τυροκόμησης είναι ελεύθερη για το εκθεσιακό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την 3η έκθεση DAIRYEXPO 2015 θα πραγματοποιηθούν η 4η έκθεση κρέατος MEATDAYS, η 2η έκθεση για τα κατεψυγμένα προϊόντα FROZENFOOD καθώς και η 5η Εφοδιαστική Αλυσίδα και Logistics, που διοργανώνονται επίσης από την εταιρεία o.mindCreatives.

Η έκθεση DAIRYEXPOτελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σας περιμένουμε στο σημαντικότερο ραντεβού των κλάδων γαλακτοκομίας και τυροκομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.dairyexpo.gr

Previous ΤΕΙ Ηπείρου: Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για τη συντήρηση εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας