Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
turkeybuild F966605323

37η Διεθνής Έκθεση Κατασκευής 6-10 Μαϊου στην Κωνσταντινούπολη

Μεταξύ των ημερομηνιών 06-10  Μαίου 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση “TURKEYBUILD 2014” από την εταίρια “YEM FUAR”. Στο Tüyap Fair and Congress Center” στην Τουρκία – Istanbul.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Οικοδομικά υλικά, Εργολαβίες, Μόνωση και Μονοτικά υλικά, Συστήματα Πόρτας-Παραθύρου και Αξεσουάρ,  Παραθυρόφυλλα, Χρώματα, Βερνίκια, Συστήματα Θέρμανσης και Εξαερισμού, Σκάλες, Ασανσέρ, Φωτισμός, Ασφάλεια, Μηχανήματα Εργασίας, Κιγκαλερία, Μπετόν, Σωλήνες, Σκαλωσιές, Καλούπια, Εξοπλισμός Μπάνιου-Κουζίνας, Σάουνες και Πισίνες.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:
Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (04-07  Μαίου 2014) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των  (04-07  Μαίου 2014) (διαμονή 3  νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.yapifuari.com.tr/eng/Default.aspx

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 18.04.2014 στο φαξ   210 72 42 948 ή στο e-mail   dtati@otenet.gr

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΥπΑΑΤ: Έγκριση του τεχνικού κανονισμού ελέγχου και πιστοποίησης σπόρων οσπρίων και λοιπών ψυχανθών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας