Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellinoaraviko epim F 425815226

2ο Ετήσιο Ιρακινό – Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων: «Ιράκ και Ευρώπη: Εταίροι στην Ανάπτυξη» Αθήνα, 18-19 Μαΐου 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αθήνα έχει επιλεχθεί ως η πόλη που θα φιλοξενήσει το «Ετήσιο Ιρακινο-Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων», και το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η σημερινή αγορά του Ιράκ παρουσιάζει απεριόριστες δυνατότητες, καθώς οδεύει προς μια νέα εποχή εκσυγχρονισμού των υποδομών του και αναβάθμισης των βιομηχανικών ικανοτήτων του, με αποτέλεσμα να εξελίσσεται σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για τα επόμενα χρόνια.

Το εν λόγω φόρουμ παρέχει την ευκαιρία, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ιρακινή πλευρά, να συμμετάσχουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ανοικοδόμηση του Ιράκ.

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο DivaniCaravel Αθηνών

Κύριοι Χορηγοί: Ένωση Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ιράκ & Εμπορικό Επιμελητήριο της Βαγδάτης

Υποστηρικτικοί Οργανισμοί: Αραβο-Ευρωπαϊκά Μεικτά Επιμελητήρια

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα!

Previous Aνακοίνωση του Γραφείου ΟΕΥ Σεούλ για τις επιχειρηματικές αποστολές τους ευρωπαϊκού προγράμματος Gateway to Korea για τα έτη 2017 και 2018.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας