Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
CI NOVATEC F 584882396

2η Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης του έργου CI-NOVATEC – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η δεύτερη συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης του έργου CINOVATECCustomerIntelligenceforinNOVAtiveTourismEcosystemsΠελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος InterregV-A Ελλάδα-Ιταλία 2014 – 2020, θα λάβει χώρα την Δευτέρα στις 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας.

 Στο έργο συμμετέχουν πέντε εταίροι ένας εκ των οποίων είναι η Περιφέρεια Ηπείρου. Στόχος του έργου είναι να εστιάσει στις Τοπικές Συνέργιες Τουρισμού (Local Tourism Clusters) και να δημιουργηθούν τρία Περιφερειακά Δίκτυα (RegionalNetworks) στις τρεις Πιλοτικές Περιοχές μία εκ των οποίων είναι και η Άρτα.

Στη Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση του Περιφερειακού Δικτύου (Regional Network) στην Άρτα και η παρουσίαση του πρωτoκόλλου συνεργασίας – καταστατικού, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και των μελών καθώς και η υπογραφή του.

Το Περιφερειακό Δίκτυο θα απαρτίζεται από τον Δήμο, τους πιλοτικούς τοπικούς εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τους διαχειριστές των ευρέως αναγνωρίσιμων σημείων, τους διαχειριστές των ανθρωποδυναμικών εκδηλώσεων, τους τοπικούς αντιπροσώπους αλλά και άλλα εν δυνάμει ενδιαφερόμενα μέρη.

Το Περιφερειακό Δίκτυο είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού θα κινητοποιήσει όλα τα μέλη που κατέχουν σημαντικές θέσεις στην πιλοτική περιοχή της Άρτας και παράλληλα θα τους εκπαιδεύσει μέσω επιστημονικών εργαστηρίων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Πληροφορίες:

Καραγιώτη Αικατερίνη – Υπεύθυνη Επικοινωνίας για το έργο της Περιφέρεια Ηπείρου

email: k.karagioti@php.gov.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 26513 64300

www.greeceitaly.eu

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων αξιολόγησης της 1ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της ETANAM (Υπομέτρο 19.2 ΠΑΑ – Παρεμβάσεις Δημόσιου Χαρακτήρα)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας