Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
AFISA topsa synantisi2 F1129886176

2η συνάντηση εργασίας με θέμα «Ευκαιρίες Καριέρας & Ανάγκες των Επιχειρήσεων στην Επέκταση των Δραστηριοτήτων τους. Νέες τάσεις και προοπτικές» την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Άρτας

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» σας προσκαλεί στη 2η συνάντηση εργασίας με θέμα «Ευκαιρίες Καριέρας & Ανάγκες των Επιχειρήσεων στην Επέκταση των Δραστηριοτήτων τους. Νέες τάσεις και προοπτικές», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 17.45 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Άρτας.

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Δικτύωση Τοπικών κοινωνικο-οικονομικών εταίρων & επιχειρήσεων» της Πράξης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ».

Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος και στελέχη τοπικών επιχειρήσεων της Άρτας.

Στόχος της δράσης, μεταξύ άλλων, είναι να παρουσιασθούν τα πλεονεκτήματα για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις από την πρόσληψη των ωφελούμενων του Σχεδίου Δράσης και να κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση της προοπτικής απασχόλησης των ατόμων αυτών στις επιχειρήσεις τους.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

17.45 – 18.00: Προσέλευση

18.00 – 18.15: Χαιρετισμοί

18.15- 18.35 : Ενημέρωση για Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Παπασωτηρίου από την εταιρεία «BeyondtheBest».

18.35 – 19.00: Kασουρίδης Θεοφάνης, Περιφερειακός Δ/ντής «METROCASH & CARRY”.

19.00 – 19.20:  Κοσσυβάκης Δημήτρης – Ασφαλιστικό Γραφείο

19.20 – 19.40: Θεόδωρος Τζουβάρας – Πρόεδρος Δ.Ε. ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.

19.40 – 20.00: Χάρης Παναγιωτόπουλος  – Επιχειρηματίας, Πρόεδρος ΟΕΒΕ Άρτας

20.00 – 20.15: Διάλειμμα

20.15 – 21.00:Forum ειδικής θεματολογίας: «Στρογγυλές τράπεζες» με επιμέρους συναντήσεις ομιλητών – συμμετεχόντων ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει επαγγελματικά.

Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας – ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr) και την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στο ΚΠΑ2,στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται η έδρα της επιχείρησης επιλέγοντας από τη σχετική στήλη.

Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Επίσης, δικαιούχοι είναι και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ) που έχουν ιδρυθεί στα πλαίσια των δράσεων ΤοπΣΑ ή ΤοπΕΚΟ κι επιθυμούν να προσλάβουν με το πρόγραμμα μέλη τους ως εργαζόμενους.

Previous ΙΚΑ: 2.680 οφειλέτες βγήκαν εκτός ρύθμισης τον Αυγούστο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας