Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ekthesiako kentro arta F1007556205

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Τη 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ διοργανώνει η  ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου  2014 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ  στην Άρτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων  και τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Άρτα και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνάει τις 50.000 , γεγονός που διασφαλίζει τεράστια  επισκεψιμότητα στην έκθεση.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ T.M. :  40 € + ΦΠΑ 23%

Αναλυτικά η Πρόσκληση συμμετοχής: 

“Αξιότιμοι Κυρίες/Κύριοι,

          Σε μια περίοδο που ο επιχειρηματικός κόσμος πλήττεται από τη δυσμενή οικονομική κατάσταση  που επικρατεί  στη χώρα μας, δεν πρέπει να λυγίσουμε , πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες , να φερθούμε έξυπνα και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που προστάζει η διεθνή αγορά, εφαρμόζοντας νέες ιδέες, δημιουργικές και ποιο ανταγωνιστικές, διότι  η κρίση που διέπει την ελληνική οικονομία αποτελεί  σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη υγιούς επιχειρηματικότητας και ανταγωνισμού.       

        Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας η ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α διοργανώνει φέτος την 2ηΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ  που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου  2014 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ  στην Άρτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων,  και την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου.

          Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Άρτα και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνάει τις 50.000 , γεγονός που διασφαλίζει τεράστια  επισκεψιμότητα στην έκθεση.

        Μέλημα μας  είναι, ηΈκθεση  να επικεντρωθεί,  στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, καθώς και στην τόνωση  της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.Είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης μέσω μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής.

         Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την  ελληνική επιχειρηματικότητα και  κατανοώντας την δύσκολη  οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι , η  τιμολογιακή πολιτική μας θα κυμανθεί  σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς φυσικά να μειώσουμε  τις υπηρεσίες και τις παροχές  στους εκθέτες μας.

              Γνωρίζοντας ότι, οι σύγχρονες και δυναμικές επιχειρήσεις , δεν είναι διατεθειμένες να ακολουθήσουν μίζερες πολιτικές, απαιτούν την επένδυση και επιβραβεύουν τις σοβαρές και με προοπτικές εκθεσιακές προσπάθειες, προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ,  δίνοντας τους τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες  επαγγελματίες και απλούς επισκέπτες.

Με εκτίμηση

 Ο πρόεδρος

Αρταίων Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α

   Χρήστος Γιώτης

 

                                           ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

 

«ΚΥΚΛΟΣ» ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ                    ΑΡΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α

              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΣΕΚΗΣ

ΕΜΜ. ΞΑΝΘΟΥ 11Α  45445  ΙΩΑΝΝΙΝΑ                            ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ – 47100 ΑΡΤΑ

ΤΗΛ. 26510-37114 , FAX. 26510-37119                                    ΤΗΛ. 26810-78840 FAX:26810-75425

ΚΙΝ. 6944107862                                             

 Εmail :kyklosek@otenet.gr

www.kyklos-ektheseis.gr                                                                                                                             

  ΤΙΜΗ ΑΝΑ T.M. :  40 € + ΦΠΑ 23%

Previous Ν. Δένδιας: Ωρολογιακή βόμβα τα “κόκκινα” δάνεια
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας