Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
artozyma F 1229288502

26η DETROP BOUTIQUE & 7η ARTOZYMA 26-29 Φεβρουαρίου 2016 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η γαστρονομική παράδοση της πολυπολιτισμικής Θεσσαλονίκης, που αποτέλεσε σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών και ο σύγχρονος, δυναμικός και εξωστρεφής κλάδος των τροφίμων-ποτών, συναντώνται από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 στην 26η DETROP BOUTIQUE Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και στην 7η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της DETROP του 2015, η DETROP BOUTIQUE έρχεται να συνεχίσει το έργο της τα ζυγά έτη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους μικρούς παραγωγούς οι οποίοι έχουν την ανάγκη προβολής και δικτύωσης των προϊόντων τους, σε ετήσια βάση, στις αγορές του εξωτερικού που αναζητούν το καλό, ποιοτικό και διαφορετικό ελληνικό προϊόν.

Την ίδια στιγμή, η εκ νέου υλοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Πρώτων Υλών, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA απαντά στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Οι δύο εκθέσεις θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, αλλά και τα Βαλκάνια, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.

 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Δ/νση Εσόδων ΟΑΕΕ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας