Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έκθεση “1st Gourmet Olive Exhibition & delicacies” που θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου, 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο LAB’ATTOIR, υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης & του Φεστιβάλ Γαστορονομίας.
H έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, delicatessen, αρτυμάτων, βοτάνων, καλλυντικών, χρηστικών αντικειμένων υπηρεσιών, εταιριών συσκευασίας και σχεδιασμού και με επιβεβαιωμένους αγοραστές (Hosted Buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, αλλά και πολλούς εγχώριους αγοραστές. Οι εκθέτες θα έχουν τη ευκαιρία να συμμετέχουν στα Βραβεία Κοινού, να συμμετέχουν συνομιλήσουν με αρθρογράφους και διάσημους ΣΕΦ από όλη την Ελλάδα όπου θα γίνουν και μαγειρικές επιδείξεις με τα προιόντα τους.
* Επιτρέπονται οι πωλήσεις σε όσους το επιθυμούν.
Βρείτε συνημμένα το (1) Πληροφορικό Έντυπο, την (2) Κάτοψη του Χώρου και την (3) Αίτηση συμμετοχής.
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο Stands:
Stand A: Τραπέζι 1,20m x 0,80m : 500 ευρώ + ΦΠΑ
Stand B: Τραπέζι 2,40m x 0,80m: 1000 ευρώ + ΦΠΑ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.gourmetoliveexhibition.com, ή επικοινωνείτε στο info@gourmetoliveexhibition.com
Σχετικά Αρχεία: