Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
festival finland F 1027768894

1ο Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στο Ελσίνκι/ Φινλανδία 23-24 Οκτωβρίου 2015

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) «Ελλάδα Παντού» σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Φινλανδο-Ελληνικών Σωματείων με έδρα την Φινλανδία (18 Φινλανδο-ελληνικά σωματεία με 1850 μέλη), και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Φινλανδίας, διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2015.

Κύριος σκοπός του φεστιβάλ είναι να αναδείξει τις σχέσεις των δύο χωρών, να προωθήσει προϊόντα, υπηρεσίες και πολιτισμό από την Ελλάδα, και φυσικά να αναδείξει την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την συνεργατικότητα και την κοινωνική οικονομία.

Για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας , και την προώθηση του διαπολιτιστικού διαλόγου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τέσσερις (4) θεματικές ενότητες την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ελσίνκι (Eurooppasali):

1.   Έκθεση Ελληνικών εικαστικών έργων

2.  Δράση δικτύωσης των επαγγελματιών της Ελληνικής κουζίνας και εμπορίου, και δειγματισμός-προώθηση Ελληνικών προϊόντων.

3.  Δράση ανάδειξης διαπολιτιστικών σχέσεων

4.  Δράση προώθησης και διαφήμισης του ελληνικού τουρισμού και τουριστικών υπηρεσιών.

   Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στο ιστορικό Restaurant«Kaisaniemi» στο Ελσίνκι στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 35 χρόνια της Ομοσπονδίας Φινλανδο-Ελληνικών σωματείων, θα πραγματοποιηθούν μουσικο-χορευτικές εκδηλώσεις με καλεσμένο τον τραγουδοποιό Θωμά Σοπιλίδη από την Ελλάδα που θα παρουσιάσει την μουσική παράσταση «Mama Ellas», και το Ελληνο-Φινλανδικό μουσικό συγκρότημα “Antama”. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η έκθεση εικαστικών έργων από την Ελλάδα με υπεύθυνο έκθεσης τον κ Γιώργο Γουρλά.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και δυνατότητες συμμετοχής στο φεστιβάλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού».

Το φεστιβάλ θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΡΤ3 με την εκπομπή «Διασπορά»

email: t.sopilidis@elladapantou.com

Tηλεφωνικό κέντρο +30 211 8003248 Φαξ +30 211 8007028

Previous Τει Ηπείρου: Διαγωνισμός προμήθεια αναλώσιμων υλικών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας