Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
AS125 030 F1010162447.1 ErgastiriEllino alvanikissynergasias agrotikostomeas.doc

1ο Εργαστήρι Ελληνο-Αλβανικής συνεργασίας στον αγροτικό τομέα «Growing ideas & opportunities»

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα, αναγνωρίζοντας τα περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης της διμερούς συνεργασίας στον αγροτικό τομέα, διοργανώνει το 1ο Εργαστήρι Ελληνο-Αλβανικής συνεργασίας στον αγροτικό τομέα στην Κορυτσά, την Τετάρτη 5 Απριλίου του 2017 και ώρα έναρξης 10:30 πμ, στο Grand Palace Κορυτσά Ξενοδοχείο, (Αίθουσα Κορυτσά International) με τίτλο «Growing ideas & opportunities».

Στο πλαίσιο μιας διαρκούς στρατηγικής εταιρικής σχέσης, η Ελλάδα και η Αλβανία, ως δυο γειτονικές χώρες, μπορούν να συνεργαστούν και να αποκομίσουν αμοιβαία οφέλη, με την μεταφορά τεχνογνωσίας, μέσω καλλιεργητικών μεθόδων και τη χρήση τεχνολογίας, με σκοπό την αύξηση της παραγωγής και των εισροών από τον αγροτικό κλάδο.

Στην εκδήλωση, εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα θα αναπτύξουν θέματα που ενδιαφέρουν αλβανούς επιχειρηματίες και ειδικούς του αγροτικού τομέα, όπως καλλιεργητές και παραγωγοί, πανεπιστημιακοί και ειδήμονες, γεωπόνοι, κτηνοτρόφοι, έμποροι και διανομείς λιπασμάτων, φυτωρίων, σπόρων και λοιπών γεωργικών προϊόντων, κλπ. Τα θέματα του εργαστηρίου αφορούν στην Δενδροκομία και τα Αρωματικά φυτά, τη Ζωική παραγωγή, τις Πιστοποιήσεις και Εργαστήρια, τα Πληροφοριακά συστήματα στη γεωργία, τα Χρηματοδοτικά εργαλεία και R&D προγράμματα κ.α.

Την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Υδάτων της Αλβανίας, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αλβανός Υπουργός κ. Edmond Panariti.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει  να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στα ακόλουθα τηλέφωνα: +355 4 2228980, 2247323, ή στο e-mail: ecocom-tirana@mfa.gr

Σχετικά Αρχεία:

Previous Greek Travel Show 19 – 21 Μαΐου 2017, «Helexpo Maroussi»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας