Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας

 

 

 

 

 

 

                                                                                         Άρτα 13 Σεπτεμβρίου 2013

 

 

 

 

Tο Επιμελητήριο Άρτας καλεί τα μελή του να συμμετέχουν στην 1η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και την συδιοργανωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2013 στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων και τον Εμπορικό Σύλλογο συμφώνησε με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου για την μείωση της εμποροπανήγυρης με την μορφή που έως σήμερα γινόταν και στην θέση της η δημιουργία μιας Πανελλήνιας Έκθεσης με την συμμέτοχη και Αρτινών επιχειρήσεων και τιμολογιακή πολιτική που θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Έτσι οι επιχειρήσεις, μελή του Επιμελητήριου θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες σε μια εκδήλωση με παραδοσιακά μεγάλη επισκεψιμότητα.

Παράλληλα η διοίκηση του Επιμελητηρίου στηρίζει τον Εμπορικό Σύλλογο και την απόφαση του για 10ήμερο εκπτώσεων και καλεί τους κατοίκους του Νομού να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική συγκυρία και να κάνουν τις αγορές τους μόνο από επιχειρήσεις της Άρτας.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΤΑΣ

Previous Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας με θέμα:”το οικονομικό περιβάλλον της σημερινής Γεωργίας”.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας