Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
serexpo1 F731140643

1η Διεθνής Επιχειρηματικής Έκθεση Σερρών “SER-EXPO 2015” 2-4 Οκτωβρίου 2015 Σέρρες

Το Επιμελητήριο Σερρών, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία διεξαγωγής της 1ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Σερρών SEREXPO 2015”, σε μια περίοδο ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη, που έχει ήδη αφήσει τα σημάδια της έντονα στον επιχειρηματικό κόσμο, ΤΟΛΜΑ & ΕΠΕΝΔYΕΙ, στηρίζοντας ενεργά την εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων.

Δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες του Νομού Σερρών, και όχι μόνο, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση, να γνωστοποιήσουν και να προωθήσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προσφερόμενων υπηρεσιών και παραγόμενων προϊόντων τους.

Η SER- EXPO 2015, θα διεξαχθεί στις 2-4 Οκτωβρίου 2015, στον αύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Μεραρχίας 36, 62123, Σέρρες, σε έκταση περίπου 4.000m2.

Η  1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων (εμπόριο, μεταποίηση, τουρισμός, αγροτική παραγωγή, τεχνολογία- καινοτομία, έρευνα & ανάπτυξη κλπ) καθώς και σε Φορείς από Ελλάδα & Εξωτερικό. Πρώτη φορά όλοι οι τομείς δραστηριότητας συναντώνται στην πόλη των Σερρών κάτω από την ίδια «στέγη».

Η SER-EXPO 2015 έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ενώ έχει λάβει την υποστήριξη κεντρικών Φορέων, μεταξύ των οποίων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, καθώς και την χορηγία επικοινωνίας από δημοσιογραφικά συγκροτήματα πανελλαδικής εμβέλειας (Εφημερίδα Ναυτεμπορική, Agrenda, agronews, AGROTYPOS.GR κλπ).

Στο πλαίσιο δημοσιότητας του γεγονότος, οργανώθηκε ένα ευρύ φάσμα ενεργειών δικτύωσης, προβολής μέσω διαδικτυακών μέσων και προώθησης σε όλα τα έντυπα μέσα πανελλήνιας και υψηλής αναγνωσιμότητας. Ταυτόχρονα, ήδη προβάλλονται ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ, ενώ ζωντανές αναμεταδόσεις από τον χώρο τις έκθεσης και συνεντεύξεις από εκπροσώπους των εκθετριών εταιρειών θα πραγματοποιηθούν, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, σε υψηλής τηλεθέασης εκπομπές των πλέον διαδεδομένων ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας (MEGA, STAR, ANT1, ALPHA, SKAI, κλπ).

Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, θα διεξαχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου (2-4 Οκτώβρη 2015), όπως ενδεικτικά αναφέρονται: πολιτιστικές εκδηλώσεις, ημερίδες με εισηγητές εμπειρογνώμονες ειδικού ενδιαφέροντος από όλη την Ελλάδα, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, επιδείξεις-παρουσιάσεις των επιχειρήσεων και των προϊόντων από επίσημους προσκεκλημένους επιλογής τους, κλπ, με αποκορύφωμα τις βραδινές συναυλίες από καλλιτέχνες πανελλήνιας και διεθνούς αναγνωρισιμότητας.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, αποστέλλοντας, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας, συμπληρωμένη την Αίτηση Συμμετοχής σας, προκειμένου να κατοχυρώσετε τη  θέση σας στην SER-EXPO 2015!

Τηρείται σειρά προτεραιότητας, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

Για κάθε διευκρίνιση στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας. (Α. Ελευθεριάδου, Τηλ 23210 99744, 99731-33, Fax: 2321099737, Email: eves@otenet.gr, eleftheriadou@eves.gr).

Σχετικά Αρχεία:

Previous «Ελλάδος Γεύση» 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Αθήνα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας