Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
xilourgoi F20955593

19Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ INTERMOB ΕΠΙΠΛΟΥ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 22-26 Οκτωβρίου 2016 Κωνσταντινούπολη

Η Τουρκική πρεσβεία στην Ελλάδα ενημερώνει ότι “Μεταξύ των ημερομηνιών 22-26 Οκτωβρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής ΈκθεσηINTERMOB AND WOOD PROCESSING 2016”από την εταίριαReed TÜYAP International Trade Fairs Inc” στην Τουρκία – ISTANBUL με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Βιομηχανίας επίπλων, αξεσουάρ επίπλων, δασικών προϊόντων και τεχνολογιών ξύλου, μηχανημάτων επεξεργασίας ξύλου, μηχανημάτων κοπής και εργαλείων επεξεργασίας ξύλου.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 20-23 Οκτωβρίου 2016 το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 20-23 Oκτωβρίου 2016(διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.intermobistanbul.com/en/index.php

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 10.10.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ενημερωτικό δελτίο Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων, Αυγούστου 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας