Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
SEMEE logo F1620212900

13η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. «Προκλήσεις – Νέες Τεχνολογίες» Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση τεχνικών ημερίδων, δημιουργώντας νέους ορίζοντες και μεταφράζοντας την κρίση, όχι ως αδιέξοδο, αλλά ως ευκαιρία νέων εκτυπωτικών εφαρμογών, διοργανώνει την 13η Ημερίδα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 15.30 στο Ξενοδοχείο HolidayInn (42 χλμ Αττικής Οδού μεταξύ 17ης και 18ηςεξόδου).

Είσοδος ελεύθερη

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τις Εκτυπώσεις, τη Συσκευασία, τη Διαφήμιση και γενικότερα  τις Εφαρμογές της Έντυπης Επικοινωνίας.

Θεωρούμε πως βασικό πλεονέκτημα για κάθε επαγγελματία των Γραφικών Τεχνών, είναι η βαθιά γνώση σε θέματα που αφορούν νέες τεχνολογίες και σύγχρονες μεθόδους  εκτυπώσεων.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Ε.Ε. ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες AGFAGEVAERTΑΕΒΕ, BTIHELLAS ΑΕΕ, SUNCHEMICALPUBLICATION, UNIMAG/ESKOγια την πολύτιμη συμβολή και στήριξή τους ως Χορηγοί και Ομιλητές της Ημερίδας.

Ιδιαίτερα σημαντική, για άλλη μια φορά, είναι η συμμετοχή  των περιοδικών του κλάδου 

ALL PACK HELLAS

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

CMYK

GAΓΡΑΦΙΚΕΣΤΕΧΝΕΣ

καθώς και της εφημερίδας  ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ

Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την εξαιρετική συνεργασία και την σημαντική προσφορά τους ως Χορηγοί Επικοινωνίας των Εκδηλώσεων του ΣΕΜΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου, στο τηλ.: 210 82 12 300. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Previous 3η MEAT DAYS – 2η DAIRY EXPO 2014 & 1η FROZEN FOOD 1, 2 & 3 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo – Δωρεάν Προσκλήσεις
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας