Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Το Επιμελητήριο Άρτας στην 86η ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το  Επιμελητήριο Άρτας συμμετέχει δυναμικά και στην φετινή, 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με δικό του χώρο στο Περίπτερο 2 stand 19 ,  στο οποίο φιλοξενούνται επίσης, δωρεάν, επιχειρήσεις-μέλη του. Τους επισήμους και τους επισκέπτες της ΔΕΘ υποδέχθηκαν το Σαββατοκύριακο 10-11/9/2022 στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος Ιωάννης Γκολομάζος  και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Τα εγκαίνια του Περιπτέρου του  Επιμελητηρίου Άρτας τελέστηκαν την Κυριακή 11/9 στη 13:30μμ. Το περίπτερο  επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης και  εκπρόσωποι του πολιτικού, επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης.

Συγκεκριμένα, από τη Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου το «παρών» έδωσαν οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Χουλιάρας Δημήτριος και Μπανιάς Κωνσταντίνος ,ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων  κ. Βούλγαρης Κωνσταντίνος ,  και τα μέλη  κ. Κεφάλας Απόστολος, κ.  Παππάς Αναστάσιος, κ.  Κολιός Χρήστος,ο κ. Φώτης Φώτιος  και κ. Μαγκούτης Βασίλειος.

Το μήνυμα όλων των επαφών που είχαν τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Άρτας  με εκπροσώπους του πολιτικού, επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου ήταν ότι απαιτείται η άμεση στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών με ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσής τους έναντι της σφοδρής ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας. Μέτρα ελάφρυνσης – μεταξύ των οποίων η ενεργειακή στήριξη, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, η μείωση της φορολογίας αλλά και μία συνολική ρύθμιση οφειλών 120 δόσεων- καθώς και μέτρα ενίσχυσης της ρευστότητας και  διευκόλυνσης της πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας  συμμετέχουν, οι ακόλουθες εταιρίες:

1

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΑΡΤΑΣ (ΑΣΕΑ KIWI)

2

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ   (PYRROS FRUIT)                                                                                                       

3

ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΟΕ  (ΝΕΡΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ)

4

ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑSSALAΪTO)

5

EΥΑΓΓΕΛΟΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ  (VITROGREEN ) 

6

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (BLUBERRY FARM)

7

ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ( Grace accessories )

8

ΜΑΤΣΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  (Pandaisia)

9

ΜΠΙΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ    (BIZAS WINERY DISTILLERY)

Previous Ανακοίνωση της Δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027»
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας