Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
αε

Συμμετοχική Διαδικτυακή Ημερίδα για την Πολιτιστική Διαδρομή στα  Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

To Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει για την συμμετοχική διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου: Το κοινωνικό αποτύπωμα» την οποία διοργανώνει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» την Τετάρτη 06 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00 στο πλαίσιο του έργου «Ολοκληρωμένες Προσεγγίσεις για την Προώθηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Η Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων και Χώρων ως Επώνυμος Προορισμός» με ακρωνύμιο i-Thea (INTERREG Ελλάδα-Αλβανία 2014–2020)
Εισαγωγικές παρεμβάσεις στην ημερίδα θα κάνουν ο κ. Στράτος Ιωάννου, Αντιπεριφεριάρχης Πρέβεζας, ο κ. Σταύρος Μπένος, πρόεδρος του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ, και ο κ. Νικόλαος Καράμπελας, πρόεδρος του Δικτύου Επιχειρήσεων της Πολιτιστικής Διαδρομής.
Αναφορικά με την προστασία και ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων θα γίνουν εισηγήσεις από την κα. Βαρβάρα Παπαδοπούλου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων – Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας, την κα. Ανθή Αγγέλη, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και τον κ. Ιωάννη Χουλιαρά, Προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας.
Για την σχέση της βιώσιμης ανάπτυξης με την πολιτιστική διαδρομή θα μιλήσουν ο κ. Φώτης Βλάχος, στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και οι αναπληρωτές καθηγητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γιώργος Σμύρης και κ. Νικόλαος Πατσαβός.
Σχετικά με δράσεις προώθησης της Πολιτιστικής Διαδρομής και σύνδεσής της με την κοινωνία θα μιλήσουν η κα. Ελένη Βήρου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Περιφέρειας Ηπείρου, η κα Αρετή Στασινού, από το Γραφείο Δημοσιότητας του Έργου της Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Ηπείρου, ο κ. Νικόλαος Στακιάς, Υπεύθυνος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στο Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ, και ο κ. Γρηγόρης Βαγγελίδης, Διαχειριστής της ΑΜΚΕ  «Librart Performing Arts Ensemble».
Την ημερίδα θα κλείσουν η κα. Γεωργία Κιτσάκη και ο κ. Αριστοτέλης Σταγκίκας, στελέχη της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ, οι οποίοι θα αναφερθούν στη χρησιμότητα της διαχείρισης ενός επώνυμου προορισμού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα μέσω της πλατφόρμας zoom από τον σύνδεσμο:

 https://us02web.zoom.us/j/83837113192?pwd=QjNKTDMycC9EdnE5UHgvZlkvWlFIUT09
Passcode (εφόσον ζητηθεί): 154021
 
ή ζωντανά από την σελίδα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ στο facebook

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας