Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Doing Business with Asia

Ημερίδα “Doing Business with Asia”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

 

Ημερίδα  “Doing Business with Asia”
Αθήνα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, 13.00-16.00
ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (6ος όροφος)

 
Το ΕΒΕΑ και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), σε συνεργασία το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13.00 έως 16.00 στο ΕΒΕΑ, κατά την οποία θα παρουσιασθούν οι αγορές της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων, του Βιετνάμ, της Ταϋλάνδης, της Ιαπωνίας, της Νοτίου Κορέας και της Ταϊβάν.
 
Ομιλητές θα είναι Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και στελέχη και Γραφείων Εκπροσώπησης των χωρών αυτών που θα δώσουν στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία, θα επικεντρώσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές (γλώσσα εργασίας αγγλικά).
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις αγορές αυτές και αφετέρου όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Επιχειρηματική Αποστολή που θα διοργανώσουν οι Φορείς στην Ασία τον προσεχή Νοέμβριο με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες.
 
Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ και οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να την παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ (χωρίς κόστος).
 
Πληροφορίες:
– κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τ. 2106419026, 6945234747, y.patsiavos@ahk.com.gr
– κα Μαρία Ζωγράφου, Προϊσταμένη Τμήματος Διεθνών Σχέσεων ΕΒΕΑ, τ. 2103643304, excom@acci.gr  

Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 86η ΔΕΘ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας