Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Επιχειρηματικός Οδηγός

Αναζήτηση επιχειρήσεων στο Μητρώο Μελών του Επιμελητηρίου

Μετάβαση στην Ανάλυση ανά Νομική Μορφή ↗

Online Υπηρεσίες

Εξυπηρετηθείτε εύκολα και με ασφάλεια αξιοποιώντας τις υπηρεσίες μας.

Αναζήτηση Επιχειρήσεων

Αναζητήστε επιχειρήσεις του επιμελητηρίου χρησιμοποιώντας σύνθετα κριτήρια.

Online
Εγγραφή

Εγγραφείτε εύκολα και γρήγορα στις υπηρεσίες του επιμελητηρίου.

Διαχείριση
Επιχείρησης

Αξιοποιήστε τις online υπηρεσίες και ενημερώστε μόνοι σας την προβολή της επιχείρησής σας με επιπλέον υλικό όπως φωτογραφίες, κείμενα και έγγραφα προϊόντων και υπηρεσιών

Συχνές Ερωτήσεις

Ο επιχειρηματικός κατάλογος αποτελεί μια σύγχρονη online εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε επιχειρήσεις του επιμελητηρίου μας.

Μέσω του επιχειρηματικού καταλόγου έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε επιχειρήσεις και να δείτε την ακριβή τους τοποθεσία πάνω σε διαδραστικό χάρτη. Για κάθε μία επιχείρηση παρέχεται πλήρης προβολή με όλα τα τηρούμενα στοιχεία για αυτή, όπως την επωνυμία και τους διακριτικούς τίτλους, τις δραστηριότητες, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και στίγμα σε χάρτη, φωτογραφικό υλικό κλπ
Η ένταξη της επιχείρησής σας στον επιχειρηματικό κατάλογο του επιμελητηρίου γίνεται αυτόματα. Ακόμη, η πιθανή αλλαγή των επιπλέον στοιχείων της επιχείρησής σας ενημερώνει αυτόματα και τον επιχειρηματικό κατάλογο του επιμελητητρίου.

Ο σύγχρονος επιχειρηματικός κατάλογος σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε εσείς τα στοιχεία της επιχείρησής σας ώστε να δημιουργήσετε μια πλήρη και καλαίσθητη προβολή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κείμενα και έγγραφα που παρουσιάζουν λεπτομερέστερα την επιχείρησή σας.
Ο επιχειρηματικός κατάλογος έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών παρέχοντας στον χρήστη ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης. Μέσω της διαδικτυακής αυτής εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε επιχειρήσεις που ανήκουν στο επιμελητήριο κάνοντας χρήση διαφόρων κριτηρίων όπως επωνυμία/διακριτικό τίτλο, περιοχή, νομική μορφή, κλάδο δραστηριότητας κλπ.

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα στοιχεία των επιχειρήσεων που επιθυμείτε σε μορφή Excel. Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να ελέγξετε πως είναι καταχωρημένα τα στοιχεία της επιχείρησής σας στο μητρώο, και να κάνετε τις απαραίτητες προσθήκες όπου κρίνετε απαραίτητο ενημερώνοντας το σύστημα.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας