Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με την παρουσίαση του προγράμματος με τίτλο « Από τον Αμβρακικό Κόλπο στο πιάτο σας ‘‘ Έργο αλιΑμβρα’’

Την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Από τον Αμβρακικό Κόλπο στο πιάτο σας “Έργο αλιΑμβρα”, ξεκινά το Επιμελητήριο Άρτας, του οποίου φορέας χρηματοδότησης είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με προϋπολογισμό 366.711 ευρώ το έργο αποσκοπεί στην στοχευμένη προώθηση της υψηλής ποιότητας αλιευτικών προϊόντων από τον Αμβρακικό Κόλπο και την ευρύτερη περιοχή της Άρτας. Αποτελεί την πρώτη συντονισμένη και καλά οργανωμένη προσπάθεια για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων με σκοπό την διαμόρφωση μιας επιχειρηματικής ταυτότητας υψηλής προστιθέμενης αξίας προσαρμοσμένης στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 παραχωρείται η πρώτη συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Άρτας, στην οποία θα γίνει η παρουσίασή του από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή του νομού της ΝΔ Γεώργιο Στύλιο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Άρτας Ιωάννη Γκολομάζο.

Previous ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθμ. ΣΜΕ 1/2023 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΈΡΓΟΥ.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας