Το Επιμελητήριο Άρτας, στην προσπάθειά του να στηρίξει τις επιχειρήσεις–μέλη του με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση τροφίμων και σε όσους εμπλέκονται με τη διαχείριση τροφίμων με οιοδήποτε τρόπο κατά το στάδιο της διατροφικής αλυσίδας, προγραμματίζει να διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις «Βασικές αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΥΑ.14708/10.08.2007/ΦΕΚ.1616/Β/17.08.2007.
Στόχος των σεμιναρίων είναι η διασφάλιση της ποιότητας στην παραγωγή – συντήρηση και διάθεση τροφίμων με ασφάλεια και η προστασία των καταναλωτών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.
Για την υποβολή της σχετικής αίτησης μπορείτε να μπείτε στο site του Επιμελητηρίου Άρτας
https://www.e-artas.gr/ygieini-asfaleia-trofimon-efet/