Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
images

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πρόσκληση για το τριήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας στο πλαίσιο του έργου αλιΑμβρα

Κορυφώνονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Άρτας για την προβολή των προϊόντων αλιείας του Αμβρακικού κόλπου μέσω του προγράμματος «αλιΑμβρα», με ένα μεγάλο τριήμερο γαστρονομικό φεστιβάλ στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ που αποτελεί μέρος του μεγάλου προγράμματος για την «Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την οργάνωση της αγοράς και την ανάδειξη των προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας προέλευσης Αμβρακικού – Άρτας», διοργανώνεται σε τρεις μεγάλες πλατείες της πόλης με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα, ξεκινώντας από την προσεχή Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Σκουφά. Την επομένη μέρα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ζέρβα.

Μεταξύ άλλων, στην διάρκεια του φεστιβάλ οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν συναυλία του Μουσικού Σχολείου Άρτας, την φιλαρμονική του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», προβολή ντοκιμαντέρ, ενημέρωση σχετικά με τα αλιεύματα του Αμβρακικού, διανομή πληροφοριακού υλικού, συνταγές που θα παρασκευάζονται στο χώρο της διοργάνωσης και πολλά άλλα.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΦΙΣΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Previous Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μίσθωση-παραχώρηση αγροτεμαχίου του αγροκτήματος του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πανεπιστημιούπολη Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας