Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 9 Απριλίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής πραγματοποίησαν συνάντηση με κλιμάκιο της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άρτας και τον βουλευτή κ. Χρήστο Γκόκα.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το φλέγον θέμα της ακρίβειας που πλήττει την αγορά και διογκώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις . Από την πλευρά του κ. Γκολομάζου τονίστηκε με έμφαση η ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων με νέα μέτρα, προκειμένου να αντέξουν την τριπλή κρίση (οικονομική, υγειονομική, ενεργειακή) και να αποφευχθούν νέα «λουκέτα» στην ήδη επιβαρυμένη αγορά. Επιπλέον παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις στοχευμένες προτάσεις του Επιμελητηρίου Άρτας για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Τέλος , έγινε ενημέρωση και για άλλα ζητήματα που αφορούν ειδικότερα στην περιοχή , όπως το Επιχειρηματικό Πάρκο και το open mall.

Ο κ. Γκόκας, αφού έκανε μία αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε την απόλυτη κατανόηση του για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την επίλυσή τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3
2
5
Previous ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας