Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
jpg

Eπιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα

Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα με τίτλο «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εργαζομένων, για την προσαρμογή τους στο νέο αναπτυξιακό μοντέλο της Οικονομία»

Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση έχουν οι Εργαζόμενοι του Ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας, οι οποίοι πρέπει να πληρούν, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Να είναι από 18 ετών και άνω.

Nα είναι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας με εξαρτημένη σχέση εργασίας, ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης όπου απασχολούνται.

Να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δημοτικού σχολείου για τους αποφοιτήσαντες έως το 1980 και τριτάξιου Γυμνασίου για αποφοιτήσαντες από το 1981 και έπειτα).

Δικαίωμα συμμετοχής στην Πράξη έχουν οι Εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με εποχική απασχόληση ακόμα και αν λαμβάνουν ειδικό εποχικό επίδομα. Διευκρινίζεται ότι στους εν δυνάμει συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις τελούν σε αναστολή και είναι δικαιούχοι του επιδόματος ειδικού σκοπού.

Ενημερωθείτε εδω

Previous Ενημέρωση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διάθεση στην αγορά φωτεινών πηγών (λάμπες, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια κ.λ.π).  
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας