Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

1ο Συνέδριο Τουριστικής Ανάπτυξης Άρτας  21-22 Οκτωβρίου 2016

Μια ολοκληρωμένη πρόταση τουριστικής ανάπτυξης της Π.Ε. Άρτας «γεννήθηκε» στο διήμερο 1ο Συνέδριο Τουριστικής Ανάπτυξης Άρτας, κατά γενική ομολογία όλων των παραβρισκόμενων. Μια πρόταση, την οποία οφείλουν όλοι οι φορείς και επαγγελματίες της Άρτας, συντονισμένα και συνεργαζόμενοι μεταξύ τους και με την στήριξη της κεντρικής εξουσίας, να αποκωδικοποιήσουν, να την εντάξουν σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό και να τη υλοποιήσουν.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Άρτας με την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και το συντονισμό είχε ο Αρτινός Δημοσιογράφος Χρήστος Μέγας.

«Ως Επιμελητήριο Άρτας, θέτουμε τις βάσεις ώστε στο μέλλον ο τουρισμός να προσφέρει σε όλους τους Αρτινούς, αυτό που προσφέρει στην υπόλοιπη Ελλάδα: Θέσεις εργασίας και αύξηση εισοδήματος» επισήμανε, κηρύττοντας την έναρξη των εργασιών, ο οικοδεσπότης του συνεδρίου, κ. Χρήστος Παπάζογλου.

Όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, ο τουρισμός των τεσσάρων εποχών, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει βασική, κεντρική αναπτυξιακή προτεραιότητα για την Άρτα, καθώς ο νομός διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να διεκδικήσει το μερίδιο που του αναλογεί από το συνολικό τουριστικό προϊόν της χώρας. «Πιστεύω βαθύτατα ότι μπορούμε να πετύχουμε. Αρκεί να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να δράσουμε υπερκομματικά. Να ξεπεράσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Να εργαστούμε με σχέδιο και όραμα», επισήμανε

Previous Τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τη μεταποίηση
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας