Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
banner9 email congress women entrepreneurship

11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μακροπεριφέρειας  Αδριατικής και Ιονίου

Στην Άρτα στις 16 -18 Οκτωβρίου 2019  πραγματοποιήθηκε το 11ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μακροπεριφέρειας  Αδριατικής και Ιονίου.

Το συνέδριο συνδιοργάνωσαν το Φόρουμ Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου (AICForum) και το Επιμελητήριο Άρτας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (μέλος της Uniadrion) και το Οικονομικό Επιμελητήριο του Spit (μέλος του φόρουμ AIC) και συμμετείχαν εκπρόσωποι 41 Επιμελητηρίων – μελών του Forum, που προέρχονται από τις χώρες Αλβανία, Βοσνία –Ερζεγοβίνη, Ιταλία, Κροατία, Μοντενέγκρο, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα.

Στόχος του ήταν να προσφέρει μια διαπεριφερειακή προοπτική στις βέλτιστες πρακτικές και τις επικρατούσες προκλήσεις όσον αφορά τα θέματα που άπτονται της βελτίωσης της θέσεως των γυναικών,  και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού στην μακροπεριφέρεια Αδριατικής και Ιονίου.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε μια τεράστια κοινότητα παραγόντων από όλη την περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου: εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους θεσμικών οργάνων, επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενους, οι οποίοι αναλαμβάνουν δράσεις για την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Παρόλο που ο τουρισμός είναι ήδη μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομικές δραστηριότητες στην περιοχή της Αδριατικής-Ιονίου, δεν αξιοποιείται πλήρως το δυναμικό της Περιφέρειας με βιώσιμο και υπεύθυνο τρόπο (όπως αναφέρεται στο Σχέδιο Δράσης EUSAIR, Πυλώνας 4 – Τομέας 1 Διαφοροποιημένο τουριστική προσφορά).

Το συνέδριο επικεντρώθηκε σε πτυχές καινοτομίας της γυναικείας επιχειρηματικότητας, εναλλακτικές και δυνητικά βιώσιμες μορφές τουρισμού και συναφείς ευκαιρίες.

Previous Ο εναλλακτικός τουρισμός στο επίκεντρο της 2ης ημέρας του 11ου συνεδρίου γυναικείας επιχειρηματικότητας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας