αρχική σελίδα
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  RSS 2.0 

Τροποποίηση Οδηγού Προγράμματος ως προς τον χρόνο παράτασης υλοποίησης έργων στα πλαίσια του Προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων"

Τροποποίηση Οδηγού Προγράμματος ως προς τον χρόνο παράτασης υλοποίησης έργων στα πλαίσια του Προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων"..... (27/08/2014)

περισσότερα »

«Πρόγραμμα επιχορήγησης για την ενίσχυση της οργανωτικής ικανότητας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., της Ε.Σ.Ε.Ε. και των Οργανώσεων μελών αυτών, του Σ.Ε.Β., του Σ.Ε.Τ.Ε. καθώς και των Πανελληνίων Οργανώσεων μελών του Σ.Ε.Τ.Ε.»

Ξεκινησε στις 16-7-2014  και βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης για την ενίσχυση της οργανωτικής ικανότητας της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., της Ε.Σ.Ε.Ε. και των Οργανώσεων μελών αυτών, του Σ.Ε.Β., του Σ.Ε.Τ.Ε. καθώς και των Πανελληνίων Οργανώσεων μελών του Σ.Ε.Τ.Ε. Το  Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τα αποθεματικά του ΕΛΕΚΠ  και η μέγιστη συνολική δαπάνη θα ανέλθει στο ποσό των 4.500.000 ευρώ. Οι δικαιούχοι που ..... (21/08/2014)

περισσότερα »

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ:Ποιες είναι οι 103 επιδοτούμενες καλλιέργειες

Επιδοτήσεις σε 103 παραδοσιακές και εναλλακτικές καλλιέργειες φέρνει ο νέος επενδυτικός νόμος, ενισχύοντας παράλληλα όλες τις δράσεις μεταποίησης των προϊόντων αυτών. Συγκεκριμένα, ο νέος επενδυτικός νόμος, που αναμένεται σύντομα η εφαρμογή του, ενισχύει επενδυτικές προτάσεις που αφορούν την καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση νέων μορφών αγροτικών προϊόντων. (18/06/2014)

περισσότερα »

Ένταξη και έγκριση χρηματοδότησης των έργων στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Ένταξη και έγκριση χρηματοδότησης των έργων στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» (ΕΠΕΑΑ) σε συνέχεια της απόφασης με Α.Π. 5971/3702/Α2/05.05.2014 (16/06/2014)

περισσότερα »

Ξεκινάει στις 7 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων για το Voucher 2014

Ξεκινάει, την Πέμπτη 7 Αυγούστου, στις 10 το πρωί, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ανέργων στο Πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» ή Voucher 2014, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2014, στις 24.00. Σύμφωνα με την Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, το φυσικό αντικείμενο της δράσης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/06/2016, με το συνολικό πρ..... (07/08/2014)

περισσότερα »

Τροποποίηση Οδηγού - Παράταση ημερομηνίας ολοκλήρωσης των έργων στα πλαίσια του Προγράμματος "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών"

Τροποποίηση Οδηγού - Παράταση ημερομηνίας ολοκλήρωσης των έργων στα πλαίσια του Προγράμματος "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών"    ..... (05/08/2014)

περισσότερα »

Αιτήσεις Επαλήθευσης - Πιστοποίησης Δαπανών στα πλαίσια του Προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ"

Αιτήσεις Επαλήθευσης - Πιστοποίησης Δαπανών στα πλαίσια του Προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ". Αίτηση Επαλήθευσης - Πιστοποίησης (Ενδιάμεσος Έλεγχος) Αίτηση Επαλήθευσης - Πιστοποίησης (Τελικός Έλεγχος) ..... (05/08/2014)

περισσότερα »

Απένταξη ενταγμένων έργων από το Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Απένταξη ενταγμένων έργων από το Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας». Επισυνάπτεται η απόφαση. ..... (05/08/2014)

περισσότερα »

Π.Ε. Άρτας: Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μελανών εκτυπωτών- fax και φωτοτυπικών μηχανημάτων έτους 2014

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μελανών εκτυπωτών- fax και φωτοτυπικών μηχανημάτων έτους 2014 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας (05/08/2014)

περισσότερα »

Προδιαγραφές Πινακίδων Δημοσιότητας για τα Προγράμματα του ΕΠΑΝ II, της"Ενίσχυσης ΜΜΕ/ΠΕΠ" και για "Εναλλακτικό και Πράσινο Τουρισμό"

Προδιαγραφές Πινακίδων Δημοσιότητας για τα Προγράμματα του ΕΠΑΝ II, της"Ενίσχυσης ΜΜΕ/ΠΕΠ" και για "Εναλλακτικό και Πράσινο Τουρισμό" (24/07/2014)

περισσότερα »

Δικαιλογητικά Λήψης Προκαταβολής στα πλαίσια του Προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ"

Δικαιλογητικά Λήψης Προκαταβολής στα πλαίσια του Προγράμματος "Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων ΙΙ". Επισυνάπτονται. (21/07/2014)

περισσότερα »

Αποφάσεις κατανομής και χρηματοδότησης των Προγραμμάτων «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» & «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων»

Αποφάσεις κατανομής και χρηματοδότησης των προγραμμάτων «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης», «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» και «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που Δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» (Β΄Δράση ΕΣΠΑ), υπέγραψεσ τις 17 Ιουλίου 2014 ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος . (21/07/2014)

περισσότερα »

Υποβλήθηκε το νέο ΕΣΠΑ στην Κομισιόν, με επιχειρησιακά προγράμματα ύψους 25 δισ. ευρώ

Την υποβολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης (νέο ΕΣΠΑ) για την περίοδο 2014- 2020, ύψους έως 25 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης. Τα Επιχειρησιακά Προγράμματα που υπεβλήθησαν είναι πέντε τομεακά, δεκατρία περιφερειακά και ένα Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα» αναμένεται να υποβληθεί εντός του Οκτωβρίου 2014 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχετικού Κανονισμού. (18/07/2014)

περισσότερα »

Απόφαση Αποδοχής Πρακτικών 2ης Συνεδρίασης Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών"

Απόφαση Αποδοχής Πρακτικών 2ης Συνεδρίασης Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών" (17/07/2014)

περισσότερα »

Παράταση για τα Προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» - Tροποποίηση Οδηγού -

Στις 07-07-2014 εγκρίθηκε παράταση, έως 30-11-2014, για την ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων στα προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» με προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία στις 13-07-2014 και 10-06-2014 αντιστοίχως, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης. Επισυνάπτεται το ΦΕΚ (17/07/2014)

περισσότερα »

Έκδοση του ΤΕΙ Ηπείρου με τίτλο: «Προοπτική Ανάπτυξης της Ελαιοκομίας της Ηπείρου στο πλαίσιο της ανοικτής αγοράς της Ελλάδας και του Κόσμου»

Mελέτη με τίτλο «Προοπτική Ανάπτυξης της Ελαιοκομίας της Ηπείρου στο πλαίσιο της ανοικτής αγοράς της Ελλάδας και του Κόσμου» εκπονήθηκε από το ΤΕΙ Ηπείρου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “AGROQUALITY”. (16/07/2014)

περισσότερα »

Αιτήματα Ελέγχου Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) Διαθέσιμα στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ ενημερώνει τους Δικαιούχους του προγράμματος ‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ’’ του Ε.Π. ''Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων'' του ΕΣΠΑ 2007-2013 ότι είναι πλέον διαθέσιμα και τα αιτήματα ελέγχου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) της ΜΟΔ Α.Ε. (10/07/2014)

περισσότερα »

Διακήρυξη Δημόσιου Aνοικτού Επαναληπτικού Διαγωνισµού υπ'αριθμ. 24/14 της ΥΠ/ΠΑ, για την Προμήθεια Κατεψυγμένων Κρεάτων

Η Υπηρεσία Προμηθειών Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ) προκηρύσσει ανοιχτό επαναληπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια κατεψυγμένων κρεάτων (χοιρινό και βοδινό) για κάλυψη αναγκών τροφοδοσίας οπλιτών της 124 ΠΒΕ. Κάντε κλικ εδώ για την Διακήρυξη..... (09/07/2014)

περισσότερα »

Διακήρυξη Δημόσιου Aνοικτού Διαγωνισµού υπ'αριθμ. 25/14 της ΥΠ/ΠΑ, για την Προμήθεια Κατεψυγμένων Πουλερικών

Η Υπηρεσία Προμηθειών Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ) προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια κατεψυγμένων πουλερικών προς κάλυψη αναγκών της 124 ΠΒΕ, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Κάντε κλικ εδώ για την Διακήρυξη..... (09/07/2014)

περισσότερα »

Παράταση έως 30/11 για την ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων των προγραμμάτων «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» & «Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»

Στις 07-07-2014 εγκρίθηκε παράταση, έως 30-11-2014, για την ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων στα προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» με προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία στις 13-07-2014 και 10-06-2014 αντιστοίχως, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης. (09/07/2014)

περισσότερα »

Έκδοση Οριστικού Πίνακα Κατάταξης βαθμολογίας επενδυτικών σχεδίων του Α’ κύκλο 2014 για την υπαγωγή τους στον Αναπτυξιακό Νόμο 3908/2011.

Η Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων προχώρησε στις 30/6/2014 στην έκδοση Οριστικού Πίνακας Κατάταξης βαθμολογίας των επενδυτικών σχεδίων που κατατέθηκαν στον Α’ κύκλο του 2014 για την υπαγωγή τους στον Αναπτυξιακό Νόμο 3908/2011. (02/07/2014)

περισσότερα »

Προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες των εργαστηρίων των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου.

Το ΤΕΙ Ηπείρου διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες των εργαστηρίων των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ..... (01/07/2014)

περισσότερα »

Οριστικοποιήθηκαν οι εντάξεις στο πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜμΕ-Μεταποίηση, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών»- Ενισχύονται 13.415 επενδύσεις

Αποφάσεις Ένταξης ΜΜΕ μετά από Εξέταση Αιτημάτων Θεραπείας - Τροποποίηση των Αποφάσεων 30/10/2013 ένταξης και έγκρισης χρηματοδότησης έργων - Περιφέρεια Ηπείρου (01/07/2014)

περισσότερα »

Τροποποίηση της Απόφασης 13/05/2014 Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου

Τροποποίηση της Απόφασης 13/05/2014 Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου (01/07/2014)

περισσότερα »

Τροποποίηση της Απόφασης 15/04/2014 Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου

Τροποποίηση της Απόφασης 15/04/2014 Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου (01/07/2014)

περισσότερα »

Αποδοχή αιτημάτων τροποποίησης και οριστικοποίηση ένταξης έργων στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Αποδοχή αιτημάτων τροποποίησης και οριστικοποίηση ένταξης έργων στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» (27/06/2014)

περισσότερα »

Αποδοχή και Απόρριψη Ενστάσεων - Ένταξη Έργου - Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Αποδοχή και Απόρριψη Ενστάσεων - Ένταξη Έργου - Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» (27/06/2014)

περισσότερα »

Ένταξη και έγκριση χρηματοδότησης των έργων στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Ένταξη και έγκριση χρηματοδότησης των έργων στο Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» (ΕΠΕΑΑ) σε συνέχεια της απόφασης με Α.Π. 5971/3702/Α2/05.05.2014 (27/06/2014)

περισσότερα »

ΥΠΑΝ: Αυξήσεις κατανομών πιστώσεων για 2 προγράμματα του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων»

Σε αυξήσεις των κατανομών πιστώσεων για 2 προγράμματα από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» (ΕΠΕΑΑ), προχώρησε, στις 23 Ιουνίου, το υπ. Ανάπτυξης, αφού η αυξημένη απορρόφηση πιστώσεων κατά το Α’ εξάμηνο του 2014 είχε ως αποτέλεσμα την εξάντληση των διαθεσίμων κονδυλίων και ως εκ τούτου την προσωρινή παύση των πληρωμών. (27/06/2014)

περισσότερα »

Διακήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού σε Τυροκομικά είδη Π.Ο.Ν.

Ανοικτός Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτών του Π.Ο.Ν. σε Τυροκομικά Είδη, για κάλυψη αναγκών των Π. Πλοίων και Ν. Υπηρεσιών περιοχής Σαλαμίνας και Αττικής , με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, εκτιμώμενου Π/Υ 280.000 €(χωρίςΦΠΑ)...... (19/06/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός «Εξοπλισμού παιδικών επίπλων – επίπλων γραφείου & λοιπός εξοπλισμός – επίπλων κουζίνας – παιχνίδια εσωτερικού χώρου»«Ανέγερση παιδικού σταθμού Τ.Κ. Χαλκιάδων»

Αντικείμενο Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός αφορά το Υποέργο 2 (προμήθειας) «Εξοπλισμού παιδικών επίπλων – επίπλων γραφείου & λοιπός εξοπλισμός – επίπλων κουζίνας – παιχνίδια εσωτερικού χώρου» της Πράξης  «Ανέγερση παιδικού σταθμού Τ.Κ. Χαλκιάδων», στην  οποία ο Δήμος Αρταίων έχει υπαχθεί με τον κωδικό MIS 415846. Ο προτεινόμενος εξοπλισμός παρουσιάζεται αναλυτικά στο Παράρτημα  Α΄ της αναλυτικής διακήρυξης  και περιλαμβάνει είδη από τις ακόλουθες κατηγορίες. 1.1 Παιδικά Έπιπλα (cpv 391610..... (19/06/2014)

περισσότερα »

Επαναπροκηρύξεις Διαγωνισμών ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

  Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών «Δράσεις Ενημέρωσης Ευαισθητοποίησης και Διάχυσης  Αποτελεσμάτων»..... (18/06/2014)

περισσότερα »

Απόφαση Διαπίστωσης πλήρωσης των όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου

Απόφαση Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου ..... (05/06/2014)

περισσότερα »

Εγκρίθηκε το νέο ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020. Τι προβλέπει

Το νέο ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020 ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το ελληνικό πρόγραμμα είναι το 3o μεταξύ των 28 που εγκρίνεται από την Κομισιόν (μετά της Δανίας και της Γερμανίας). (26/05/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια 65 Tablets

«Προμήθεια Εξοπλισμού», προϋπολογισμού 8.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για την υλοποίηση του έργου με τίτλο«lntegrated Intelligent Learning Environment for Reading and Writing (I LearnRW)»,το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Πλαίσιο του 7ου Προγράμματος Πλαισίου (7th Framework Programme) και κωδικό Ειδικού Λογαριασμού 884.   Γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο των ειδών. Προσφορές οι οποίες περιλαμβάνουν μεμονωμένα είδη δεν γίνονται δεκτές και ..... (21/05/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια αναλώσιμων & γραφικής ύλης.

«Προμήθεια Αναλωσίμων & Γραφικής Ύλης», προϋπολογισμού 5.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «ΠΕΓΑ - Ψυχολογία Ασθενών», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (Ε.Π.Εκ,Δι.Βι.Μ) 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και Επιστημονική Υπεύθυνη την κα Γκούβα Μαίρη, Αναπληρώτρια Καθηγή..... (21/05/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια laptop, tablets Και φωτογραφικής μηχανής

«Προμήθεια Εξοπλισμού», προϋπολογισμού 5.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για την υλοποίηση του έργου με τίτλο«lmproving governance, management and sustainability of rural and coastal protected areas and contributing to the implementation of the Natura 2000 provisions in IT and GR - "BIG"»,που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013 (χρηματοδότηση 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και 25% Εθνικοί πόροι)» κα..... (21/05/2014)

περισσότερα »

Υπουργικές Αποφάσεις Διαπίστωσης Πλήρωσης των Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενα Έργα του Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ/ΠΕΠ"

Απόφαση Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Απόφαση Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ηπείρου Απόφαση Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Απόφαση Διαπίστωσης Πλήρωσης Όρων για Δυνητικά Εντασσόμενους Περιφέρειας Πελοποννήσου..... (15/05/2014)

περισσότερα »

Αποδοχή και απόρριψη ενστάσεων – Ένταξη Έργων - Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας»

Αποδοχή και απόρριψη ενστάσεων – Ένταξη Έργων - Πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» (06/05/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας προκυρήσσει ανοιχτό διεθνή δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη προμηθευτή/ών υγρών καυσίμων...... (23/04/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το ΤΕΙ Ηπείρου διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού, για τις ανάγκες των τμημάτων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα και στην Ηγουμενίτσα...... (23/04/2014)

περισσότερα »

Υπουργική Απόφαση Ένταξης και έγκρισης χρηματοδότησης 106 έργων της Περιφέρειας Ηπείρου στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» - Τα ονόματα των δικαιούχων

Την υπαγωγή 106 έργων της Περιφέρειας Ηπείρου, συνολικού προϋπολογισμού 10.452.903 ευρώ, στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών», ενέκρινε το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, μετά την πλήρωση των όρων των παραγράφων 7,8,9 της ΥΑ7774/1990/Α2/30.10.2013. (16/04/2014)

περισσότερα »

Παράταση προθεσμίας για ολοκλήρωση επενδυτικών σχεδίων του ν. 3299/2004

Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, δίνεται η δυνατότητα στους φορείς επενδυτικών σχεδίων, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του ν.3299/2004, να υποβάλλουν αίτηση έως την 30η Ιουνίου 2014, για την παράταση της προθεσμίας ολοκλήρωσης του επενδυτικού σχεδίου τους έως την 31 Δεκεμβρίου 2016. (09/04/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών για την «καταπολέμηση κουνουποειδών και απολύμανση κοινοχρήστων χώρων»

Ο Δήμαρχος Αρταίων  Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την παροχή υπηρεσιώνγια την «καταπολέμηση κουνουποειδών και απολύμανση κοινοχρήστων χώρων», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με βάση το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό σε ακέραιες μονάδες, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  39.987,30 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.              Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δημαρχείο..... (07/04/2014)

περισσότερα »

Επαναληπτικός Διαγωνισμός για τον «καθαρισμό αυτοφυούς βλάστησης επαρχιακών και αγροτικών οδών Δ.Ε. Αρταίων»

Ο Δήμαρχος Αρταίων  διακηρύσσει πρόχειρο επαναληπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την παροχή υπηρεσιώνγια τον «καθαρισμό αυτοφυούς βλάστησης επαρχιακών και αγροτικών οδών Δ.Ε. Αρταίων», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με βάση το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό σε ακέραιες μονάδες, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  29.796,75 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.              Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης &am..... (07/04/2014)

περισσότερα »

ΟΑΕΔ: «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών»

Ξεκινά στις 21-3-2014 η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού επιχορήγησης επιχειρήσεων με σκοπό την δημιουργία 10.000 νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης. (17/03/2014)

περισσότερα »

Από την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 η υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών

Από την Τρίτη 18.3.2014 έως και την Παρασκευή 16.5.2014 έχουν δικαίωμα να υποβάλουν το φάκελο υποψηφιότητας, οι υποψήφιοι Νέοι Γεωργοί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας του τόπου της μόνιμης κατοικίας τους. (18/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού, λοιπών ειδών υγιεινής και καθαριότητας, είδη καθαριότητας & ευπρεπισμού για την λαϊκή και τα γραφεία ΚΕΠ, προμήθεια σάκων απορριμμάτων

Διακηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «προμήθεια υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού, λοιπών ειδών υγιεινής και καθαριότητας, είδη καθαριότητας & ευπρεπισμού για την λαϊκή και τα γραφεία ΚΕΠ, προμήθεια σάκων απορριμμάτων» για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2014, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα υλικών, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 93.387,01 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (18/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2014

Διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού και των όρων της διακήρυξης για την εκτέλεση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών, για το έτος 2014, στο Νομό Άρτας.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ..... (18/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών για τον «καθαρισμό αυτοφυούς βλάστησης επαρχιακών και αγροτικών οδών Δ.Ε. Αρταίων»

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την παροχή υπηρεσιών για τον «καθαρισμό αυτοφυούς βλάστησης επαρχιακών και αγροτικών οδών Δ.Ε. Αρταίων», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με βάση το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό σε ακέραιες μονάδες, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 29.796,75 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (17/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός "Μεταφορά Ανακυκλώσιμων Υλικών στο ΚΔΑΥ Ιωαννίνων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΤΑΙΩΝ            Διακηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την παροχή υπηρεσιών για την «μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ Ιωαννίνων», με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με βάση το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό σε ακέραιες μονάδες, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  87.987,45 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.              Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Καθαριότητας – Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δημαρχείου, ..... (14/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός "Αποκατάσταση βλαβών ύδρευσης Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων"

Προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης για την εργασία «Αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων» συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 100.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (14/03/2014)

περισσότερα »

Επαναδιακήρυξη Διενέργειας Πρόχειρου Διαγωνισμού Προμήθειας Ειδών Καθαριότητας για την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας

Επαναδιακήρυξη διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού και σύνταξη όρων διακήρυξης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας του έτους 2014 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας. (07/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας για Γραφική Ύλη, για το έτος 2014.

Προκήρυξη ανοικτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή ή προμηθευτών γραφικών ειδών, χαρτιού & λοιπών συναφών υλικών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, για το έτος 2014...... (07/03/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια Υλικών και Αναλώσιμων για πειράματα πεδίου

Στο πλαίσιο του έργου «IRMA - Efficient Irrigation Management Tools for Agricultural Cultivations and Urban Landscapes» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (MIS code 902056 Subsidy / Contract No: I3.11.06, Κωδικός ΕΛΚΕ 876), η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά την υπ..... (05/03/2014)

περισσότερα »

Υπουργική Απόφαση Καθορισμού Παραδοτέων για την Υλοποίηση Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου στα πλαίσια του Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών"

Υπουργική απόφαση για τον Καθορισμό των Παραδοτέων για την Υλοποίηση Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου στα πλαίσια του Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών" υπέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Το σχετικό αρχείο επισυνάπτεται. (04/03/2014)

περισσότερα »

Δώσε τίτλο για το άρθρο......

(28/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για Προμήθεια Καυσίμων Γεν. Νοσοκομείου Άρτας

Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπάνω σχετική  απόφασή του, ενέκρινε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων, με πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό με πρόσκληση κατάθεσης σφραγισμένων προσφορών και  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, ποσότητα ανάλογα τις μηνιαίες ανάγκες του Νοσοκομείου και των τμημάτων  αρμοδιότητάς του ( Κ. Υγείας ευθύνης του, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ) για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης: 73.800,00 € συμπερ. Φ.Π.Α., μέχρι την έγκριση ..... (28/02/2014)

περισσότερα »

Ανάκληση Προκήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Ηπείρου ανακοινώνει την ανάκληση του υπτου υπ’ αριθ. πρωτ. 1077/24.02.2014 [15(ΕΛΚΕ)/2014] τεύχους προκήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξοπλισμού», προϋπολογισμού 11.200,00 € συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για την υλοποίηση των υποέργων 1, 8, και 11 της Πράξης «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (Ε.Π.Εκ.Δι.Β..... (28/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Οχημάτων Φορέα Διαχείρισης Υγρότοπων Αμβρακικού

Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού διενεργεί Ανοιχτό Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για το έργο «Προμήθεια Χερσαίων Μεταφορικών Μέσων Φύλαξης» και συνολικού προϋπολογισμού ενενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (92.500,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου-2 της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού»...... (28/02/2014)

περισσότερα »

Προκήρυξη γραφικών ειδών, χαρτιού & λοιπών συναφών υλικών

Προκήρυξη ανοικτού δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτή ή προμηθευτών γραφικών ειδών, χαρτιού & λοιπών συναφών υλικών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, για το έτος 2014...... (28/02/2014)

περισσότερα »

Μέχρι τις 5 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τον Επενδυτικό Νόμο

Αναφορικά με τις αιτήσεις υπαγωγής επενδύσεων στον επενδυτικό νόμο 3908/2011 και σε συνέχεια της από 27 Ιανουαρίου 2014 σχετικής ανακοίνωσής του, το υπ. Ανάπτυξης ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με την αναληφθείσα νομοθετική πρωτοβουλία του, η οποία ψηφίστηκε σήμερα από την ολομέλεια της Βουλής, ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τον Α’ κύκλο του 2014, η 5η Μαρτίου 2014 ώρα 10:00 μ.μ. (26/02/2014)

περισσότερα »

Εντάχθηκαν επιπλέον 304 επενδυτικά Σχέδια στο Πρόγραμμα ενίσχυσης ΜμΕ

Την απόφαση ένταξης επιπλέον 304 επενδυτικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού επενδύσεων 52.513.745,67€ και δημόσιας δαπάνης 27.650.573,50€ στο πρόγραμμα ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης. (26/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Καυσίμων Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη

                 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνω Καλεντίνη 19 Φεβρουαρίου 2014ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ  ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Αριθ. Πρωτ.: 1.459__________________________  Ταχ. Δ/νση:Άνω Καλεντίνη Άρτας  Τ.Κ.47044  Πληροφ:Κ. Ρούσσας  Τηλ:2681360816   Fax:26810 67690  E mail:kp120165@gmail.com      ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΟ Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη διακηρύσσει Δημόσιο Επαναληπτικό Ανοικτό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ» (πετρελαίου θέρμανσης, πετρελαίου κ..... (21/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός "Προμήθεια Κάδων Απορριμμάτων

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «προμήθεια κάδων απορριμμάτων» για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 57.951,45 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (21/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την Παροχή Υπηρεσίων Προβολής, Διοργάνωσης Εργαστηρίου, Σεμιναρίου και Συνάντησης Έργου καθώς και έκδοσης οδηγού

Παροχή υπηρεσιών σχετικά με::ΤΜΗΜΑ Α: Δημιουργία και Αναπαραγωγή Υλικού Προβολής (ποσό 3.000 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑΤΜΗΜΑ Α: Δημιουργία και Αναπαραγωγή Υλικού Προβολής (ποσό 3.000 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑΤΜΗΜΑ Β: Διοργάνωση Εργαστηρίου, Σεμιναρίου και Συνάντησης Έργου (ποσό 5.000 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑΤΜΗΜΑ Γ: Σύνθεση και Έκδοση Οδηγού για καλλιέργειες και φυτά κηποτεχνίας με χαμηλές ανάγκες σε νερό (ποσό 4.000 €, συμπεριλαμβανομέν..... (20/02/2014)

περισσότερα »

Προμήθεια υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού, λοιπών ειδών υγιεινής και καθαριότητας, είδη καθαριότητας & ευπρεπισμού για την λαϊκή και τα γραφεία ΚΕΠ, προμήθεια σάκων απορριμμάτων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΤΑΙΩΝ            Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «προμήθεια υλικών καθαριότητας και ευπρεπισμού, λοιπών ειδών υγιεινής και καθαριότητας, είδη καθαριότητας & ευπρεπισμού για την λαϊκή και τα γραφεία ΚΕΠ, προμήθεια σάκων απορριμμάτων» για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα υλικών, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  34.700,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.             Ο διαγωνισμός θα γίνει στην α..... (20/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την Παροχή Υπηρεσιών Εργαστηριακών Αναλύσεων

Παροχή υπηρεσιών εργαστηριακών αναλύσεων», προϋπολογισμού τριών χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ #3.800,00 €#, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για την υλοποίηση του υποέργου 4 με τίτλο «Διερεύνηση των αμυντικών μηχανισμών στο μαστό της αίγας, με έμφαση στον αμυντικό ρόλο της θηλής, για τον εντοπισμό αυτόχθονων φυλών ή ατόμων ανθεκτικών στη μαστίτιδα» της Πράξης «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση κα..... (17/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας Υπηρεσιών Καθαριότητας

Προκήρυξη δημόσιου ανοικτού πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη αναδόχου ή αναδόχων υπηρεσιών καθαριότητας για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, για το έτος 2014...... (17/02/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Αστυνομικής Δ/νσης 'Αρτας "Κατάθεση Προσφορών για προμήθεια Πετρελαίου Θέρμανσης"

Η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας έχοντας υπόψη την υπ’αριθμ. το Π.Δ. 118/2007 «Κανονισμό Προμηθειών Δημοσίου» και την υπ’αριθμ. 8045/22/6448-1 από 28.01.2014 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης της Δ/νσης Οικονομικών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, πρόκειται να προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης προς κάλυψη τρέχουσων αναγκών της Α.Δ. Άρτας (συμπεριλαμβανομένου και του Α.Τ. Βουργαρελίου), μέσα στο ποσό των επτά χιλιάδων Ευοώ (7.000,00 €), με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή λίτρου, από το ελεύθερο εμπόριο...... (14/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για το έργο Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων...

Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού διενεργεί Ανοιχτό Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για το έργο «Καταγραφή και παρακολούθηση των τύπων οικοτόπων και των ειδών χλωρίδας και πανίδας των Οδηγιών 92/43, 79/409 και 2009/147/ΕΚ» και συνολικού προϋπολογισμού διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου-3 της πράξης «Προστασία και Δ..... (12/02/2014)

περισσότερα »

Τροποποίηση υπουργικής απόφασης για μικρά φωτοβολταϊκά

Στην τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης καθορισμού των δικαιολογητικών και της διαδικασίας διοικητικού ελέγχου για την επανεξέταση ως προς την υπαγωγή, την ολοκλήρωση και την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας των επενδυτικών σχεδίων παραγωγής ηλεκτρισμού από ηλιακή ενέργεια έως και 100 KW των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 241 του Ν. 4072/2012, προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. (11/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την Παροχή Υπηρεσιών Επιθεώρησης Συστημάτων Άρδευσης και Στράγγισης στην Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στο πλαίσιο του έργου «IRMA - Efficient Irrigation Management Tools for Agricultural Cultivations and Urban Landscapes» που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013 (συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων).ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ..... (10/02/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Προμήθεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού», προϋπολογισμού 8.730,00 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, για την υλοποίηση της Πράξης «Καταγραφή και Αξιολόγηση του γενετικού υλικού των απειλούμενων τοπικών ειδών και ποικιλιών» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου» [συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσ..... (10/02/2014)

περισσότερα »

Υπ. Ανάπτυξης: Παράταση προθεσμίας για το Πρόγραμμα των ΜμΕ και Ειδική ρύθμιση για την Κεφαλονιά

Παρατείνεται έως τις 20 Μαρτίου η προθεσμία κάλυψης των προϋποθέσεων για τους επενδυτές, που εντάχθηκαν υπό προϋποθέσεις στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ένταξή τους σε αυτό. Επιπλέον, οι επενδύσεις στην Κεφαλονιά που έχουν καταταχθεί σε αυτήν την κατηγορία, λόγω του σεισμού εντάσσονται οριστικά στο πρόγραμμα χωρίς άλλες προϋποθέσεις. (07/02/2014)

περισσότερα »

Επαναπροκήρυξη διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την εγκατάσταση εξοπλισμού μηχανογράφησης για την πιστοποίηση του τμήματος ΚΤΕΟ

Επαναπροκήρυξη διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την : «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού μηχανογράφησης για την πιστοποίηση του τμήματος ΚΤΕΟ Π.Ε. Άρτας βάσει των προδιαγραφών της 20794/2222/3-5-2012 (ΦΕΚ1466-Β’) Υπουργικής Απόφασης.: «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού μηχανογράφησης για την πιστοποίηση του τμήματος ΚΤΕΟ Π.Ε. Άρτας βάσει των προδιαγραφών της 20794/2222/3-5-2012 (ΦΕΚ1466-Β’) Υπουργικής Απόφασης...... (30/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια ειδών καθαριότητας 2014 ΠΕ ΑΡΤΑΣ

Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και σύνταξη όρων διακήρυξης για την προμήθεια ειδών καθαριότητας του έτους 2014 για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ..... (30/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια τροφίμων 2014 ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΚΟΥΦΑ

Σας ανακοινώνουμε ότι Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά θα διενεργήσει με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης και με τους όρους της αριθμ 17873/19-12-2013 διακήρυξης λόγω του ότι δεν υποβλήθηκαν προσφορές στον  πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια τροφίμων όπως  περιγράφονται στους παρακάτω πίνακες σύμφωνα με την υπ αριθ   3/2014      απόφαση του ΔΣ ...... (29/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια Υλικών Αναβάθμισης Η/Υ

Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ προκηρύσσει Διαγωνισμό για την προμήθεια Υλικών Ανβάθμισης Η/Υ..... (29/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμοί Γεν. Νοσοκομείου Άρτας

Διαγωνισμός Ανάδειξης Αναδόχου Υπηρεσιών Η/Μ Εγκαταστάσεων του Γ.Ν. Άρτας και του ΚΕ.ΦΙ. ΑΠ. Άρτας..... (28/01/2014)

περισσότερα »

Πρόσκληση Ανάδειξης Προμηθευτών πετρελαιοειδών έτους 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανάδειξης προμηθευτών πετρελαιοειδών έτους 2014 για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας και των Ν.Π.ΔΛ. Ν. Άρτας με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης».Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤους απασχολούμενους με την εμπορία υγρών καυσίμων που επιθυμούν να προμηθεύσουν για το έτος 2014 με καύσιμα τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Άρτας και των Ν.Π.Δ.Δ. Ν. Άρτας, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας σφραγισμένη προσφορά το αργότερο μέχρι τις 31 - 01 -2014 ημέρα Παρασκευή..... (28/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 05.02.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. από την Επιτροπή ∆ιενέργειας και Αξιολόγησης του ∆ιαγωνισμού σε αίθουσα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Ηπείρου. ..... (28/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Προμήθειας Αναλώσιμων Εργαστηρίου ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 05.02.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μ.μ. από την Επιτροπή ∆ιενέργειας καιΑξιολόγησης του ∆ιαγωνισμού σε αίθουσα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Ηπείρου.. ..... (28/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια Γραφικής Ύλης ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 11.02.2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. από τηνΕπιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού σε αίθουσα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Ηπείρου.την 11.02.2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ. από τηνΕπιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης του Διαγωνισμού σε αίθουσα του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Ηπείρου.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ..... (28/01/2014)

περισσότερα »

Οδηγός Υλοποίησης έργων Δικαιούχων του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηροποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών

Ο παρών Οδηγός αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο, συμπληρωματικό του Οδηγού του ΠρογράμματοςΕνίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στουςτομείςΜεταποίησης–Τουρισμού–Εμπορίου –Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007- 2013 που έχει ως βασικό στόχο να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό και περιεκτικό• την ενημέρωση κάθε Δικαιούχου για τον τρόπο υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της πράξης του υπενθυμίζοντας εκ νέου τις υποχρεώσεις του και δίνοντας περαιτέρω διευκρ..... (15/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής Υπολογιστές και περιφερειακά

Στο πλαίσιο του έργου «IRMA - Efficient Irrigation Management Tools for Agricultural Cultivations and Urban Landscapes» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕυρωπαϊκήςΕδαφικήςΣυνεργασίας«Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (το ΕυρωπαϊκόΤαμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης- ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρουςμέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (MIS code 902056 Subsidy / Contract No:I3.11.06, ΚωδικόςΕΛΚΕ 876), η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά την υποβ..... (13/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την προμήθεια του είδους «Αυτοκίνητα τύπου τζίπ»

Η Ελληνική Αστυνομία προκυρύσσει ΑΝΟΙΚΤΟ  διαγωνισμό για την προμήθεια του είδους ΗΧΟΜΕΤΡΑ με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά σε ευρώ...... (07/01/2014)

περισσότερα »

Πολεμική Αεροπορία: Διαγωνισμός για την προμήθεια Νωπών Κρεάτων

Ανοιχτό Μειοδοτικό Επαναλητπικό Διαγωνισμό για την προμήθεια Νωπών Κρεάτων (μοσχάρι, βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο) για τις ανάγκες τροφοδοσίας διαφόρων μονάδων της προκήρυξε η Πολεμική Αεροπορία. (03/01/2014)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για το έτος 2014

Μέχρι τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και έως τις 14.30 μπορούν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι τις προσφορές τους στη Γραμματεία της Δ/νσης Οικονομικών τηςΠεριφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ώστε να μετέχουν στο Διεθνή Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την καταπολέμηση των κουνουπιών στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής για το έτος 2014, προϋπολογισμού 250.000,00€. (31/12/2013)

περισσότερα »

Προκήρυξη Επαναληπτικού ΑΝΟΙΧΤΟΥ διαγωνισμού για την προμήθεια «Αυτοκινήτων τύπου τζιπ»

Προκήρυξη Επαναληπτικού ΑΝΟΙΧΤΟΥ διαγωνισμού Ελληνική Αστυνομίας για την προμήθεια «Αυτοκινήτων τύπου τζιπ» (30/12/2013)

περισσότερα »

Παρουσίαση σε μορφή pdf για τους Δυνητικά Δικαιούχους του Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίηση - Εμπόριο - Τουρισμός - Υπηρεσίες" (ΠΕΠ)

Παρουσίαση σε μορφή pdf για τους Δυνητικά Δικαιούχους του Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ" (ΠΕΠ) (17/12/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Καυσίμων (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ) & Διαγωνισμός Καυσίμων (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ)

1) Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπάνω σχετική απόφασή του, ενέκρινε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων, με πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, ποσότητα ανάλογα τις μηνιαίες ανάγκες του Νοσοκομείου και των τμημάτων αρμοδιότητάς του ( Κ.Υγείας ευθύνης του, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ., Νοσηλευτική Σχολή ) για πετρέλαιο θέρμανσης, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης: 73.800,00 € συμπερ. Φ.Π.Α.2) Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπά..... (12/12/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

 O Δήμαρχος Αρταίων Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων, χαρτιού φωτοτυπικού και υλικών μηχανογράφησης, μελανιών για εκτυπωτές, φωτοτυπικά κλπ  για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης % για το σύνολο των ειδών κάθε ομάδας, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  72.601,70 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. ..... (12/12/2013)

περισσότερα »

Παράταση χρόνου ολοκλήρωσης εντεταγμένων έργων και απλοποιήσεις υλοποίησης του προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»

Παρατείνεται ο χρόνος ολοκλήρωσης των ενταγμένων έργων και απλοποιείται η υλοποίηση του προγράμματος «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», μετά από σχετική απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. (11/12/2013)

περισσότερα »

Συμβουλευτική καθοδήγηση επιχειρήσεων στο πλαίσιο της προώθησης της καινοτομικής επιχειρηματικότητας νέων

Η παρούσα απευθύνεται σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων) σχετικά με την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης ωφελουμένων, οι οποίοι θα συστήσουν επιχείρηση στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της καινοτομικής επιχειρηματικότητας νέων» του ΟΑΕΔ. (11/12/2013)

περισσότερα »

Eπαναληπτικός Διαγωνισμός Τροφιμων 2014 και Διαγωνισμός Φρέσκου Γαλακτος Δήμου Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων διακηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια τροφίμων έτους 2014  για τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού (Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.), με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης % επί της νόμιμα διαμορφούμενης κάθε φορά μέσης τιμής λιανικής πώλησης, από το Τμήμα Εμπορίου Άρτας για το σύνολο των ειδών ή για κάποια από τις ομάδες ειδών, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  193..... (06/12/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ Πετρέλαιο Θέρμανσης, Πετρελαίο Κίνησης & Αμόλυβδη Βενζίνη.

Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ επαναπροκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί της Μέσης Λιανικής Τιμής.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ..... (03/12/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Πετρελαιοειδων & Λιπαντικών Περιφεριακή Ενότητα Άρτας

Διενέργεια ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές ανάδειξης προμηθευτών πετρελαιοειδών (πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη) και λιπατνικών έτους 2014 για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας και των ΝΠΔΔ Ν. Άρτας..... (03/12/2013)

περισσότερα »

Επαναληπτικός Διαγωνισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας

Σας ενημερώνουμε ότι προκυρύχθηκε επναληπτικός πρόχειρος διαγωνσιμός για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, προυπολογισμού εξήντα πέντε χιλιάδων οκτακοσιών ενενήντα ευρώ (65.890,00 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ...... (28/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Μίσθωσης Χώρου για χρήση Εστιατορίου

Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ προκηρύσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη μειοδότη μίσθωσης χώρου συνολικής επιφάνειας τουλάχιστον 360 τ.μ., ευρισκόμενου εντός της πόλης της Άρτας, κατάλληλου για χρήση ως εστιατορίου για τις ανάγκες σίτισης των φοιτητών του ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ στην Άρτα, με ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος 2.500,00 €...... (28/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμοί Ελληνικής Αστυνομίας

Διαγωνισμός Παροχής Υπηρεσιων Σίτισης..... (25/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Υρών Καυσίμων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΓια συμμετοχή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη προμηθευτή υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών (Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας), των Λιμενικών Αρχών (Θεσπρωτίας και Πρέβεζας) και του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης, για το έτος 2013.Έχοντας υπόψη:1. Τις διατάξεις του άρθρου 2, παρ. 13 του Ν. 2286/1995 (ΦΕΚ19/Α/1995) «προμήθειες του Δημόσιου Τομέα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων».2. Τις διατ..... (20/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΕΡΓΩΝ 1, 3, 7, 8, 9, 10, 11 και 121, 3, 7, 8, 9, 10, 11 και 12..... (20/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού-Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας

Σας επισυνάπτουμε την ανωτέρω σχετική απόφαση (με ΑΔΑ :ΒΛ19ΟΡ1Γ-023) της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας με την οποία προκηρύχθηκε Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός, για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού εβδομήντα δύο χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα ευρώ (72.890,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α...... (13/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμοί ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ προκηρύσσει Διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών αναβάθμισης Η/Υ και διαγωνισμό (επαναπροκήρυξη 26(ΕΛΚΕ)/2013 με δημοσίευση στο Διδίκτυο για το Έργο "Δημιουργία Ψηφιακής Πύλης/ Δημοσιότητα -Προβολή" στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο "Υπηρεσίες Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Ανοικτής Πρόσβασης ΤΕΙ Ηπείρου" ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Η/Υ ΕΔΩΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΔΩ..... (13/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Αφαλιστικής Κάλυψης Αυτοκινήτων, Οχημάτων και Έργων Περιφερειακής Ενότητας Άρτας 2014

Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισµό, µε έγγραφες σφραγισµένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή, στο σύνολο, σε ΕΥΡΩ, για τις ασφαλιστικές καλύψεις που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’, των αυτοκινήτων, οχηµάτων και μηχανηµάτων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Επισυνάπτεται η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ..... (12/11/2013)

περισσότερα »

Τροποποίηση Οδηγού Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013"

Έγινε τροποποίηση του Οδηγού Προγράμματος "Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013". (05/11/2013)

περισσότερα »

Αποτελέσματα της Δράσης: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013» και ενημερωτικό υλικό

Περιφέρεια Ηπείρου - Ένταξη και έγκριση χρηματοδότησης των έργων στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών» (05/11/2013)

περισσότερα »

Μεταθέσεις Διαγωνισμών Γεν. Νοσοκομείου Άρτας

Ανακοινώνουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας μεταθέτει τις ημερομηνίες διενέργειας των παρακάτω Ανοικτών Πρόχειρων Δημόσιων Διαγωνισμών...... (05/11/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός "Προμήθεια Τροφίμων 2014"

Διακηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια τροφίμων έτους 2014 για τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας-Παιδείας-Αθλητισμού-Πολιτισμού (Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π.), με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης % για το σύνολο των ειδών ή για κάποια από τις ομάδες ειδών, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 193.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (23/10/2013)

περισσότερα »

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη προμηθευτή υγρών καυσίμων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη προμηθευτή υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας,Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης, καθώς και του Συνοριακού Σταθμού Μαυροματίου, για το έτος 2013...... (22/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Περιφερειακής Ενότητας Άρτας "Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού και μηχανογράφησης για την πιστοποίηση του τμήματος ΚΤΕΟ Π.Ε. Άρτας βάσει των προδιαγραφών της 20794/2222/3-5-2012"

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει στα γραφεία της Διεύθυνσης Διοικητικού- Οικονομικού τηςΠ.Ε. Άρτας στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης ΤΚ 47100 στις 5-11-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 έως 11:00.- Οικονομικού τηςΠ.Ε. Άρτας στη Πλατεία Εθνικής Αντίστασης ΤΚ 47100 στις 5-11-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 έως 11:00...... (22/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμοί στη Βουλγαρία

Προκηρύξεις κρατικών διαγωνισμών στη Βουλγαρία..... (17/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Προμήθεια Δοχείων Απορριμάτων

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια δοχείων απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 14.944,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (15/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Περιφέρειας Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου προκηρύσσει Δημόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό για το έργο με τίτλο : "Ενέργειες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού της Περιφέρειας Ηπείρου σε θέματα ορθολογικής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων".Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων της Περιφέρειας Ηπείρου, σε θέματα ορθολογικής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, όπως υπαίθρια διαφήμιση, διαφημίσεις μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, παρ..... (08/10/2013)

περισσότερα »

Μετάθεση Διακήρυξης Διαγωνισμού Γεν. Νοσοκομείου Άρτας

Ανακοινώνουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας έχοντας υττ’ όψιν την με αρίθμ. 43/2-10­2013 (θέμα 15ο) Απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μεταθέτει την ημερομηνία διενέργειας του Ανοικτού Πρόχειρου Δημόσιου Διαγωνισμού για την «Ενσωμάτωση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. στο πληροφοριακό σύστημα του Γ.Ν. Άρτας» συνολικού προϋπολογισμού 73.800,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. από την 19 Νοεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. της αυτής ημερομηνίας ως εξής : (07/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμοί ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ "Προμήθεια Υλικών Αναβάθμισης Η/Υ" & "Προμήθεια εξοπλισμού των υποέργων 1,3,7,8,9,10,11 και 12"

«Προμήθεια Υλικών Αναβάθμισης Η/Υ» προϋπολογισμού 16.000,00 συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ, στο πλαίσιο του έργου «∆ιαχείρισηΕΛΚΕ» με κωδικό Ειδικού Λογαριασμού9. ..... (04/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Υγρων Καυσίμων

Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών (Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας), των Λιμενικών Αρχών (Θεσπρωτίας και Πρέβεζας) καθώς και του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης, για το έτος 2013...... (01/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός "Δημιουργία Ψηφιακής Πύλης / Δημοσιότητα - Προβολή

 Το ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ προκηρύσσει Πρόχειρο διαγωνισμό με το σύστημα των σφραγισμένων εγγράφων προσφορών με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την «Δημιουργία Ψηφιακής Πύλης Πληροφόρησης/Δημοσιότητα - Προβολή» στο πλαίσιο της Πράξης «Υπηρεσίες Ψηφιακής Βιβλιοθήκης Ανοικτής Πρόσβασης ΤΕΙ Ηπείρου» με Υπεύθυνο τον Επίκουρο Καθηγητή Κοκκώνη Γεώργιο, το οποίο διαχειρίζεται ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας...... (01/10/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός "Οργάνωση Εκδηλώσεων" ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

«Οργάνωση Εκδηλώσεων», , ΜΕΡΟΣ Α’: Διοργάνωση δώδεκα (12) στρογγυλών τραπεζιών και ΜΕΡΟΣ Β’: Διοργάνωση τεσσάρων (4) ημερών καριέρας στο στοπλαίσιο του υποέργου με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης Τ.Ε.Ι. Ηπείρου» και και α/α «02», της πράξης με τίτλο «Γραφείο Διασύνδεσης Τ.Ε.Ι. Ηπείρου» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 2007 - 2013, (30/09/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Γενικού Νοσοκομείου Άρτας

Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπάνω σχετική απόφασή του, ενέκρινε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων (πετρέλαιο κίνησης - βενζίνη αμόλυβδη), με πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό με πρόσκληση κατάθεσης σφραγισμένων προσφορών και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (24/09/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Νωπού Κρέατος

Σας γνωρίζουμε ότι η Μεραρχία, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο (α) σχετικό θα προβεί στη διενέργεια Ανοιχτού Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια Νωπού Κρέατος (εγχώριου ή χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης) για τις Μονάδες Φρουράς Ιωαννίνων, Κόνιτσας, Φιλιατών, Πρέβεζας και Άρτας.ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ VIII Μ/Π ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ Προκήρυξη υττ'αριθμ. 2 / Σεπτέμβριος 2013     ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΩΠΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ  Μονάδων Φρουράς Ιωαννίνων, Κόνιτσας,  Φιλιατών, Άρτας και Πρέ..... (23/09/2013)

περισσότερα »

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια δύο (2) επιβατικών αυτοκινήτων για τις ανάγκες του Δήμου

Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια δύο (2) επιβατικών αυτοκινήτων για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά , συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 32.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. (13/09/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός «Ανάπλαση – διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων παιδικών χαρών Δήμου Αρταίων»

Αντικείμενο Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός αφορά την Πράξη  «Ανάπλαση – διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων παιδικών χαρών Δήμου Αρταίων» , στην  οποία ο Δήμος Αρταίων έχει υπαχθεί με βάση την αριθμ. 3113 / 08-08-2013 απόφαση ένταξης έργων του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015». Ο προτεινόμενος εξοπλισμός παρουσιάζεται αναλυτικά στο Παράρτημα  Α΄ της αναλυτικής διακήρυξης  και περιλαμβάνει είδη από ..... (10/09/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνή Δημόσιου Μειοδοτικού διαγωνισμού, με σύντμηση της προθεσμίας για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τιςανάγκεςτων Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύουν στις Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης καθώς και του Συνοριακού Σταθμού Μαυροματίου, για το έτος 2013...... (09/09/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την Σίτιση του Μουσικού Σχολείου Άρτας 2013-2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ με την αριθμ. 267 /1-8-2013 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής , προκηρύσσει στις 12-9-2013 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 10:00 π.μ ΕΩΣ 11.00 στο Κεντρικό Κατάστημα του Δήμου ΑΡΤΑΙΩΝ (Περιφερειακή οδός και Αυξεντίου ) ανοικτό δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, ανά μερίδα γεύματος, (04/09/2013)

περισσότερα »

Μετάθεση Διακύρηξης Διαγωνισμού

    Ανακοινώνουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας έχοντας υπ’ όψιν την με αρίθμ. 38/26­8-2013 (θέμα 14ο) Απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μεταθέτει την ημερομηνία διενέργειας του Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την προμήθεια «Αναλώσιμου Υγειονομικού Υλικού» συνολικού προϋπολογισμού 423.981,84 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. από την 15 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. της αυτής ημερομηνίας ως εξής :Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών ορίζεται η 27 Νοεμβρίου 2013 ημέρα ..... (04/09/2013)

περισσότερα »

Διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ενός αυτοκινούμενου εκσκαφέα για τις ανάγκες της Π.Ε. Άρτας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά

Η Π.Ε. Άρτας προκηρύσσει: Ανοικτό διανωνισμό. με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την προμήθεια με αγορά του είδους που αναφέρεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ της παρούσας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής. ..... (31/07/2013)

περισσότερα »

Πρόχειρος Ανοικτός Διαγωνισμός με Πρόσκληση Κατάθεσης Σφραγισμένων Προσφορών για την Πρπμήθεια Καυσίμων (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ) για τις ανάγκες του Γ. Ν. ΑΡΤΑΣ και των Τμημάτων Αρμοδιότητας του( Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.).

Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπάνω σχετική απόφασή του, ενέκρινε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων(πετρέλαιο κίνησης - βενζίνη αμόλυβδη), με πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό με πρόσκληση κατάθεσης σφραγισμένων προσφορών και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, ποσότητα ανάλογα τις μηνιαίες ανάγκες του Νοσοκομείου και των τμημάτων αρμοδιότητάς του ( Κ. Υγείας ευθύνης του, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. ) για πετρέλαιο κίνησης και βενζίνης αμόλυβδης, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης: 73.800,00 &..... (29/07/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για ανάδειξη αναδόχου για τη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του τμήματος Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και το το Εμπόριο του ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μαυροβουνίο.

(10/07/2013)

περισσότερα »

Προμήθεια πλέγματος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Λογαρού, αλιευτικού Συνεταιρισμού Κορωνησίας - Καλογερικού

Η Οικονο5ική Επιτροπή Περιφέρειας Ηπείρου. προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό  για την προ5ήθεια ”Προήθειαπλέγατος για τις ανάγκες του ιχθυοτροφείου Λογαρού, αλιευτικού Συνεταιρισού Κορωνησίας- Καλογερικού”, μέχρι του ποσού των 20.100,00 ΕΥΡΩ σε ΦΠΑ..... (10/07/2013)

περισσότερα »

Διακήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Διαγωνισμού Προμήθειας Εξοπλισμού στο πλαίσιο της πράξη "URBAN: Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Βέλτιστης Διαχείρισης Προστασίας και Αξιοποίησης του Αστικού και Περιαστικού στοιχείου.

Διακήρυξη με αριθμό 20(ΕΛΚΕ)/2013 Δημόσιου Ανοικτού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορέςκαι με κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά συνολικού ποσού είκοσι τριών χιλιάδων εφτακοσίων ευρώ #23.700,00 €# (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) με συγχρηματοδότηση απότο Ευρωπαϊκό ΤαμείοΠεριφερειακήςΑνάπτυξης(ΕΤΠΑ) και απόΕθνικούςΠόρους, του ΕπιχειρησιακούΠρογράμματος«Θεσσαλίας– ΣτερεάςΕλλάδας– Ηπείρου 2007-2013», στο πλαίσιο τηςπράξης«URBAN: Ολοκληρ..... (10/07/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμοί Γεν. Νοσοκομείου Άρτας

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ..... (05/07/2013)

περισσότερα »

Ανάρτηση Απόφαση Μετάθεσης Διενέργειας Διαγωνισμού

Απόφαση μετάθεσης ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού της υπ’ αριθμ. 08/2013Διακήρυξης Υ.Ν.Α./Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ/Διεύθυνσης Προμηθειών για την προμήθεια ΄΄Ανάπτυξη συστήματοςπληροφοριών SCHENGEN 2ης γενιάς (SIS II) – Αναβάθμιση υφιστάμενου δικτύου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού (φορητών – σταθερών Η/Υ)”, προϋπολογισμού #1.200.000,00 €(συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α) με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, χωρίς τροποποίηση τ..... (03/07/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Αναλώσιμων Πανεπιστήμιο Πάτρας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών προκηρύσσει Διεθνή Ανοικτό διαγωνισμό, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης εκατόν ενενήντα οχτώ χιλιάδων ΕΥΡΩ (€ 198.000)  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ,  για την επιλογή αναδόχου του έργου «Προμήθεια Αναλωσίμων» ..... (03/07/2013)

περισσότερα »

Προμήθεια Εξοπλισμού ΧΥΤΑ Πάρου-Αντίπαρου

Ο Δήμος Πάρου προκηρύσσει δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά για την πράξη με τίτλο: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΥΤΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ...... (28/06/2013)

περισσότερα »

Πρόχειρος Επαναληπτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού Δ.Ε. Αρταίων

Ο Δήμαρχος Αρταίων Διακηρύσσει πρόχειρο επαναληπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια υλικών συντήρησης δημοτικού φωτισμού Δ.Ε. Αρταίων για τις ανάγκες του Δήμου, με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προφορά, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας  24.799,75 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. ..... (25/06/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων "Αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης"

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης για την εργασία ««Αποκατάσταση βλαβών δικτύου ύδρευσης»» συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 99.999,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ...... (25/06/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Το ΤΕΙ Ηπείρου διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, για την προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής..... (25/06/2013)

περισσότερα »

Ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός ΛΑΓΗΕ Νο 1/2013 που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού

Ανοικτός μειοδοτικός διαγωνισμός ΛΑΓΗΕ Νο 1/2013 που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού, καθώς και την παροχή υπηρεσιών για την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και θέση σε λειτουργία ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Εγγυήσεων Προέλευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας από Α.Π.Ε και Σ.Η.Θ.Υ.Α και Συντήρηση. Ο ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.με το διακριτικό τίτλο ΛΑΓΗΕ ΑΕ, προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, (ΛΑΓΗΕ Νο 1/2013)  με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότε (20/06/2013)

περισσότερα »

Προκηρύξεις Κρατικών Διαγωνισμών στη Βουλγαρία

Προκηρύξεις Κρατικών Διαγωνισμών στη Βουλγαρία..... (13/06/2013)

περισσότερα »

Επαναληπτικός Διαγωνισμός Γεν. Νοσοκομείου Άρτας

Διαγωνισμός για την ανάδειξη Αναδόχου Υπηρεσιών Η/Μ Εγκαταστάσεων του Γ.Ν. Άρτας και του ΚΕ. ΦΙ. ΑΠ. Άρτας...... (13/06/2013)

περισσότερα »

Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνή Δημόσιου Μειοδοτικού διαγωνισμού υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών

Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνή Δημόσιου Μειοδοτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών (Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας), των Λιμενικών Αρχών (Θεσπρωτίας και Πρέβεζας) και του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης, για το έτος 2013..... (12/06/2013)

περισσότερα »

Προκήρυξη Ανοικτού Δημόσιου Μειοδοτικού διαγωνισμού καυσίμων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικης Μακεδονίας

Προκήρυξη Ανοικτού Δημόσιου Μειοδοτικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύουν στις Π.Ε. Άρτας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης καθώς και του Συνοριακού Σταθμού Μαυροματίου, για το έτος 2013 ..... (12/06/2013)

περισσότερα »

Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Προμήθεια Αναλώσιμων Εργαστηρίου και Εξοπλισμού του Υποέργου 13

ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ  ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ: Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ Ομάδα Α: Αναλώσιμα αέριας χρωματογραφίας Ομάδα Β: Διαλύτες υγρής χρωματογραφίας Ομάδα Γ: Αναλώσιμα παθητικής δειγματοληψίας Ομάδα Δ: Αέρια και αναλώσιμα μέτρησης τοξικότητας Ομάδα E: Πρότυπες ουσίες οργανικών ενώσεων Ομάδα ΣΤ: Σύστημα ψύξης για αέριο χρωματογράφο μάζας Ομάδα Ζ: Σύστημα μέτρησης χημικά απαιτούμενου οξυγόνου Ομάδα Η: Εξαρτήματα υγρής χρωματογραφίας..... (12/06/2013)

περισσότερα »

Διακήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Διαγωνισμού της Πολεμικής Αεροπορίας για την Προμήθεια Τυροκομικών Ειδών.

Η Υπηρεσία Προμηθειών Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠ/ΠΑ) προκηρύσσει ανοικτό µειοδοτικό διαγωνισµό µε έγγραφες ενσφράγιστες προσφορές, σε ευρώ (€), µε κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή, µε σκοπό τη σύναψη συµφωνίας - πλαίσιο διάρκειας τεσσάρων (4) ετών, για τηνπροµήθεια «Τυροκοµικών Ειδών προς κάλυψη αναγκών Τροφοδοσίας Οπλιτών της 124 ΠΒΕ», συνολικήςπροϋπολογισθείσας αξίας 320.000,00 €, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ, για µια τετραε..... (11/06/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Δήμου Αρταίων για την προμήθεια αμμοχάλικου

Ανακοινώνει την προμήθεια αμμοχάλικου για το έτος 2013 με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης μέσω διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού. (06/06/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός για την Προμήθεια υλικών συντήρησης & επισκευής κτιρίων Δημοτικής ενότητας Αρταίων

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΡΤΑΙΩΝ  Διακηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια «Προμήθεια υλικών συντήρησης & επισκευής κτιρίων Δημοτικής ενότητας Αρταίων, υλικών συντήρησης & επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων Δημοτικής ενότητας Αρταίων (και λυομένων εξεδρών κάστρου και λαϊκών αγορών), ψυχράς ασφάλτου Δημοτικής ενότητας Αρταίων και υλικών σήμανσης Δημοτικής ενότητας Αρταίων»..... (03/06/2013)

περισσότερα »

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ( Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.)

Σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ του Νοσοκομείου μας με την παραπάνω σχετική απόφασή του, ενέκρινε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων, με πρόχειρο ανοικτό διαγωνισμό μεπρόσκληση κατάθεσης σφραγισμένων προσφορών και για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών...... (27/05/2013)

περισσότερα »

Διαγωνισμός Δήμου Αρταίων για την προμήθεια υλικών συντήρησης & επισκευής κτιρίων

Διακηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια «Προμήθεια υλικών συντήρησης & επισκευής κτιρίων και λοιπών εγκαταστάσεων Δημοτικής ενότητας Αρταίων, λαϊκών αγορών, λυόμενων εξέδρων κάστρου και προμήθειας ψυχράς ασφάλτου Δ.Ε. Αρταίων» (31/01/2014)

περισσότερα »

Δυνατότητα ολοκλήρωσης υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜΜΕ» λόγω αντιμετώπισης προβλημάτων.

Στο πλαίσιο διαχείρισης του προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών» σας διαβιβάζουμε απόφαση για τη δυνατότητα ολοκλήρωσης υποβολής προτάσεων λόγω αντιμετώπισης προβλημάτων...... (22/05/2013)

περισσότερα »

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Καταστατικό σύστασης της εταιρείας, μαζί με τις τυχόν τροποποιήσεις του.2. Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς και βεβαιώσεις τυχόν μεταβολών.3. Αστυνομική ταυτότητα και Α.Φ.Μ. των μελών της εταιρείας.4. Φ.Ε.Κ. δημοσίευσης περίληψης καταστατικού και οι τυχόν τροποποιήσεις αυτού. Στην περίπτωση που δεν έχει δημοσιευθεί το Φ.Ε.Κ., υποβάλλεται το αποδεικτικό είσπραξης του Ταμείου Ασφάλισης προσωπικού του Εθνικού Τυπογραφείου (Τ.Α.Π.Ε.Τ.).5. Άδεια εγκατάστασης και λειτο..... (04/06/2010)

περισσότερα »

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1. Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια ΔΟΥ.2. Άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας της επιχείρησης καθώς και την άδεια άσκησης επαγγέλματος, εφ' όσον η επαγγελματική δραστηριότητα το απαιτεί, σε περίπτωση δε που υπολείπεται ο χρόνος έκδοσης των ως άνω προβλεπόμενων αδειών, θα προσκομίζεται Αποδεικτικό Στοιχείο ότι, υπέβαλε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Υπηρεσία που είναι αρμόδια για να εκδώσει την άδεια, συνοδευόμενο με Υπεύθυνη Δήλωση ότι, με την λήψη της, θα την προσκομί..... (04/06/2010)

περισσότερα »

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

1. Καταστατικό σύστασης της εταιρείας, μαζί με τις τυχόν τροποποιήσεις του.2. Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια ΔΟΥ, καθώς και βεβαιώσεις τυχόν μεταβολών.3. Αστυνομική ταυτότητα και Α.Φ.Μ. των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.4. Φ.Ε.Κ. δημοσίευσης περίληψης καταστατικού και οι τυχόν τροποποιήσεις αυτού. Στην περίπτωση που δεν έχει δημοσιευθεί το Φ.Ε.Κ., υποβάλλεται το αποδεικτικό είσπραξης του Ταμείου Ασφάλισης προσωπικού του Εθνικού Τυπογραφείου (Τ.Α.Π.Ε.Τ.).5. Πρακτικό Γενική..... (04/06/2010)

περισσότερα »
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια