αρχική σελίδα
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Προς αναβάθμιση το Παρατηρητήριο Τιμών για τρόφιμα, ποτά και δίδακτρα
25/11/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Στην βελτίωση της λειτουργίας και την αναβάθμιση του Παρατηρητηρίου Τιμών στοχεύει το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπέγραψαν η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, διαπιστώθηκε ότι το Παρατηρητήριο Τιμών δεν είναι φιλικό και χρήσιμο προς το χρήστη - καταναλωτή, ενώ δεν παρέχει και στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας, άμεση επεξεργασμένη πληροφορία για τις μεταβολές των τιμών και τις αιτίες που τις δημιουργούν.

Αντικείμενο της συνεργασίας είναι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και ο προγραμματισμός συνεργιών μεταξύ του ELTRUN και της γενικής γραμματείας στο πλαίσιο της αναθεώρησης, ανανέωσης και βελτίωσης του Παρατηρητηρίου Τιμών Τροφίμων και Προϊόντων Καθημερινής Χρήσεως (www.e-prices.gr) και του Παρατηρητηρίου Τιμών Διδάκτρων (gge.gov.gr).

Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, η συνεργασία προσβλέπει στο καθορισμό εκείνων των ενεργειών που θα βελτιώσουν άμεσα τις υπηρεσίες του Παρατηρητηρίου Τιμών.

Επιπλέον, θα εκπονηθεί μελέτη για τη συνολική αναβάθμιση του Παρατηρητηρίου Τιμών, σε μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Αντώνης Παπαδεράκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους του εργαστηρίου για τη διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύουν, ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής του ELTRUN, καθηγητής Γιώργος Δουκίδης, σχολίασε ότι είναι υποχρέωση του ELTRUN και γενικά των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων να συμβάλλουν εμπράκτως στη διάχυση της γνώσης και στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια