αρχική σελίδα
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Θετικά τα μηνύματα για τις Αρτινές Επιχειρήσεις από τη συμμετοχή τους στην έκθεση ANUGA 2015
21/10/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ANUGA_periptero_proioda3_F1864081855.jpgΜεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης τροφίμων και ποτών ANUGA 2015, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία 10-14/10, για τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις της Άρτας, που προβάλλονταν στην προθήκη του Επιμελητηρίου Άρτας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και σε μεμονωμένα εταιρικά περίπτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, καθημερινά την έκθεση επισκέπτονταν περί τις 60.000 έμποροι- επιχειρηματίες από όλα τα μέρη της γης.

Συνολικά στην Έκθεση μετείχαν 12 Αρτινές επιχειρήσεις. Τα μέλη της διοίκησης που εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Άρτας κ.κ. Απόστολος Κεφάλας και Μάνθος Φώτης είχαν επαφές με εμπόρους από πολλά μέρη του κόσμου και προώθησαν το διαφημιστικό υλικό των επιχειρήσεων μελών μας, που δεν είχαν φυσική παρουσία στην Έκθεση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν έμποροι ελληνικής καταγωγής, των οποίων τα στοιχεία έχουν καταγραφεί και είναι στη διάθεση όσων επιχειρήσεων- μελών του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται για εξαγωγές.

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε, ήδη κάποιες από τις Αρτινές επιχειρήσεις, που εξέθεσαν τα προϊόντα τους, δέχθηκαν τις πρώτες παραγγελίες.

Τα περίπτερα των Αρτινών Επιχειρήσεων επισκέφθηκε και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος επανέλαβε πως για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα η στροφή στην ποιοτική γεωργία και στα πιστοποιημένα και επώνυμα αγροτικά προϊόντα.

Σημαντικές προοπτικές τόσο για την Άρτα όσο και όλη τη χώρα εμφανίζουν τα φρούτα και λαχανικά, οι ελιές και το ελαιόλαδο, το μέλι, τα γαλακτοκομικά, τα προϊόντα κρέατος και τα ιχθυηρά, για τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον τόσο στις γειτονικές χώρες όσο και σε αγορές τις βόρειας Ευρώπης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια