αρχική σελίδα
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Η ΚΕΕΕ στηρίζει τη ΔΕΘ
19/08/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος ρίχνει το ειδικό βάρος της για να στηρίξει τη φετινή επετειακή 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται στην δύσκολη συγκυρία των capital controls, του αυξημένου ΦΠΑ, αλλά και της αυξημένης εκλογολογίας.

Ελπίζεται ότι, μέσα από τη συνεργασία, η 80η ΔΕΘ θα πιάσει το στόχο για μια επιτυχημένη διοργάνωση, θα έχει συμμετοχές επιχειρηματικές, αλλά και απήχηση στον κόσμο.

Όπως τονίσθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, η προσέγγιση αυτή που επεκτείνει στον επιμελητηριακό κόσμο την ήδη θεμελιωμένη συνεργασία μεταξύ ΔΕΘ- Helexpo και Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, δεν θα έχει ευκαιριακό αλλά σταθερό χαρακτήρα, που θα σφραγιστεί με την υπογραφή σχετικού Μνημονίου στη διάρκεια της 80ής ΔΕΘ (5-13/9/2015).

Όπως επισήμανε ο κ. Μίχαλος, τόσο η ΚΕΕΕ όσο και το ΕΒΕΑ θα συμμετέχουν με περίπτερα στην Έκθεση, ενώ σημείωσε ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ, θα διοργανώσει μία ιδιαίτερη εκδήλωση με τη συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων της χώρας, πέραν της συνέλευσης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο. Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε μετά από συνεδρίαση του δ.σ. της ΔΕΘ- Helexpο και, μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια