αρχική σελίδα
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

31η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου 2015
10/08/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν την 31η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου 2015, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.

H  Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η Έκθεση, είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της επιχειρηματικής ανάπτυξης και αποτελεί, δικαιωματικά, το κορυφαίο Εμπορικό – Οικονομικό γεγονός και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Παραγωγικού Κόσμου και όλων των κατοίκων της περιοχής μας.

Φέτος θα δοθεί  έμφαση στα Αρωματικά φυτά της Δ. Μακεδονίας με ειδικό αφιέρωμα.

Συνεργασίες με τα Βαλκάνια – έχουν προσκληθεί επιχειρήσεις για να εκθέσουν τα προϊόντα τους αλλά και Εμπορικοί Επισκέπτες – Αντιπρόσωποι, για την προώθηση των Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό .

Tιμώμενη χώρα θα είναι η  Τσέχικη Δημοκρατία η όποια θα συμμετάσχει με την Πρεσβεία της και με Επιχειρηματικές Αντιπροσωπείες.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα και η φετινή διοργάνωση, αποδεικνύει ότι οι δυνατοί θεσμοί όπως η Έκθεση της Δυτ. Μακεδονίας, παραμένουν αποτελεσματικά εργαλεία προβολής και προώθησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη τοπικών επιχειρήσεων ενώ συμβάλλει στη διάθεση και προώθηση των  προϊόντων της τοπικής παραγωγής και εμπορίας και σε άλλες αγορές πέραν αυτών της περιφέρειας μας. Στις αγορές αυτές συμπεριλαμβάνονται και αυτές των Βαλκανικών Χωρών και των Χωρών της Κεντρικής κυρίως Ευρώπης.

 

  • Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες των εκθετών μας θέσαμε ως κύριο Στόχο μας την ανταπόκριση  της διοργάνωσης στα σύγχρονα δεδομένα των εκθέσεων– καθώς αυτό είναι το ζητούμενο από εκθέτες και επισκέπτες. Για την επίτευξη του στόχου μας, πέραν των άρτιων τεχνικών προδιαγραφών, δώσαμε έμφαση σε ένα δυναμικό πρόγραμμα προβολής της Έκθεσης τόσο στην Περιφέρεια μας όσο και Πανελλαδικά.

 

Προσκαλούμε και τη δική σας επιχείρηση να πάρει μέρος σε αυτή την κορυφαία για την περιοχή μας διοργάνωση. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα τηλέφωνα: 2461045980, 45978, 45977, info@ekthesiako.gr, ekdilosis@ekthesiako.gr ή να μας επισκεφτείτε στους χώρους μας στα Κοίλα Κοζάνης.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια