αρχική σελίδα
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων: Οδηγίες για την τραπεζική αργία
30/06/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Τις απαντήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος και της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος σε ερωτήματα που έθεσε για την τραπεζική αργία παραθέτει ο  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Ειδικότερα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών στην απάντησή της αναφέρει:

"Σε απάντηση της σημερινής επιστολής σας (αριθμ.πρωτ. 158/29.5.2015) για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τα πρακτικής φύσεως ερωτηματικά που εγείρονται, μετά από συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Ε.Ε. καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα :
1. Η έκδοση νέων ασφαλιστηρίων συμβολαίων για οχήματα των οποίων η αστική ευθύνη θα καλυφθεί για πρώτη φορά από συγκεκριμένη ασφαλιστική επιχείρηση δεν μπορεί να γίνει παρά μόνον μετά την καταβολή των αναλογούντων ασφαλίστρων, όπως σαφώς επιβάλλεται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.
 
2. Η ανανέωση ασφαλιστηρίων συμβολαίων αστικής ευθύνης αυτοκινήτων (με έκδοση νέου συμβολαίου) που λήγουν μέχρι τις 6.7.2015 (ημερομηνία λήξης της αποφασισθείσας από τη Π.Ν.Π. της 28ης.6.2015 περιόδου τραπεζικής αργίας) επαφίεται στην πολιτική που θα επιλέξει κάθε ασφαλιστική επιχείρηση και που θα στοχεύει στην προστασία του πελάτη, αλλά και στον σεβασμό του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου. Είναι απαραίτητο ως εκ τούτου κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να επικοινωνήσει με τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται για να ενημερωθεί σχετικά.
 Σε κάθε πάντως περίπτωση εάν υπάρξουν πρόσθετα στοιχεία από την προγραμματισμένη για αύριο επικοινωνία των ασφαλιστικών εταιριών με τη Δ.Ε.Ι.Α. θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εκ νέου".

Η ΤτΕ απάντησε ως εξής:

 Απάντηση ΤτΕ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια