αρχική σελίδα
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Νέο Eurogroup την Τετάρτη το βράδυ
23/06/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης συγκαλείται εκ νέου το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να συζητήσει για την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των 19 κρατών μελών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα.

«Όλα τα μέρη είναι αποφασισμένα να βρεθεί μια λύση. Οι νέες ελληνικές προτάσεις είναι ένα βήμα εμπρός»  σημείωσε ο Τουσκ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και πρόσθεσε ότι απομένει να γίνει πολλή δουλειά "μέσα στις επόμενες ώρες".

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι θεσμοί (σ.σ. η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) «θα συνεργαστούν κατά τρόπο που θα επιτρέψει αυτό το Γιούρογκρουπ να καταλήξει σε αποτελέσματα το βράδυ της Τετάρτης, τα οποία μπορούν να παρουσιαστούν το πρωί της Πέμπτης» συνέχισε.

Η συνεδρίαση της Ευρωομάδας θα πραγματοποιηθεί την προηγουμένη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, η οποία είναι αφιερωμένη κυρίως στο ζήτημα των μεταναστών στη Μεσόγειο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πεπεισμένος ότι θα βρεθεί λύση τις επόμενες ημέρες. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλήξουμε σε μια οριστική συμφωνία τις επόμενες ημέρες, διότι αυτό χρειαζόμαστε», ανέφερε και πρόσθεσε, κάνοντας μια ποδοσφαιρική μεταφορά, πως η Ελλάδα και οι πιστωτές της δεν μπορούν να «παίξουν παράταση».

amna.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια