αρχική σελίδα
Πέμπτη, 28 Μαϊου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αποφάσεις κατανομής και χρηματοδότησης των Προγραμμάτων «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» & «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων»
21/07/2014
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Αποφάσεις κατανομής και χρηματοδότησης των προγραμμάτων «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης», «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» και «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που Δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» (Β΄Δράση ΕΣΠΑ), υπέγραψε στις 17 Ιουλίου 2014 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος .

Αναλυτικότερα,τα προγράμματα «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» και «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» συνολικού προϋπολογισμού € 2 εκατ. έκαστο αφορούν τη χρηματοδότηση 220 και 140 επιχειρήσεων αντιστοίχως.

Το πρόγραμμα   «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που Δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» έχει συνολικό προϋπολογισμό € 30 εκατ. και αφορά τη χρηματοδότηση περίπου 600 επενδυτικών σχεδίων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Τα ανωτέρω ποσά είναι άμεσα διαθέσιμα για πληρωμές των ενταγμένων στα προγράμματα επενδυτών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή υλοποίηση των Επενδύσεων και εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν σημαντικά τις τοπικές κοινωνίες και θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή προοπτική της Εθνικής Οικονομίας.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια