αρχική σελίδα
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Αιτήματα Ελέγχου Φυσικού και Οικονομικού Αντικειμένου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) Διαθέσιμα στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων
10/07/2014
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ ενημερώνει τους Δικαιούχους του προγράμματος  ‘’ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ’’ του Ε.Π. ''Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων'' του ΕΣΠΑ 2007-2013 ότι είναι πλέον διαθέσιμα και τα αιτήματα ελέγχου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου (αιτήματα επαλήθευσης δαπανών) στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) της ΜΟΔ Α.Ε.

Κατά συνέπεια όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να υποβάλλουν αίτημα ελέγχου φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου τους υποχρεούνται από τη Τρίτη 8 Ιουλίου 2014, να υποβάλλουν το αίτημά τους ηλεκτρονικά, το οποίο στη συνέχεια θα  αποστέλλεται και σε έντυπη μορφή  (με σφραγίδα και υπογραφή της επιχείρησης) μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται, σύμφωνα με τις Οδηγίες υποβολής που έχουν λάβει.

Επιπλέον, σε περίπτωση που σε προγενέστερο χρόνο έχουν υποβληθεί αιτήματα με εξωσυστημικό τρόπο θα πρέπει άμεσα να υποβληθούν εκ νέου ηλεκτρονικά με την ίδια σειρά που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη με ηλεκτρονικό τρόπο και μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) της ΜΟΔ Α.Ε. υποβάλλονται τα αιτήματα τροποποίησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρονολογική σειρά προτεραιότητας πρέπει να τηρηθεί τόσο για τα αιτήματα ελέγχου και την έγκριση αυτών, όσο και για τα αιτήματα τροποποιήσεων και την έγκριση αυτών.

Πληροφορίες στο τηλ:2610-622711 (εσωτερικό 6)

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια