αρχική σελίδα
Πέμπτη, 28 Μαϊου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εγκύκλιος για την κατάρτιση και χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2015 και τον προγραμματισμό των δαπανών του ΠΔΕ για τα έτη 2016-2018 στο πλαίσιο του ΜΠΔΣ
27/01/2015
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ – Γενική Διεύθυνση Δημοσίων Επενδύσεων, εξέδωσε εγκύκλιο για την κατάρτιση και χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2015 και τον προγραμματισμό των δαπανών του ΠΔΕ για τα έτη 2016-2018 στο πλαίσιο του ΜΠΔΣ. 
Στην εγκύκλιο παρατίθενται οδηγίες και κατευθύνσεις σχετικά με τις διαδικασίες και προϋποθέσεις έγκρισης και χρηματοδότησης των επιμέρους Προγραμμάτων των Φορέων Χρηματοδότησης του ΠΔΕ. Οι διαδικασίες έγκρισης και χρηματοδότησης του ΠΔΕ, που περιγράφονται στην εγκύκλιο: α) είναι σύμφωνες με την πολιτική και νομική δέσμευση της χώρας για την εφαρμογή του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και των εφαρμοστικών αυτού νόμων όπως κάθε φορά ισχύουν, β) ακολουθούν την τροχιά των αλλαγών και του εκσυγχρονισμού των διαδικασιών εκτέλεσης του ΠΔΕ που στοχεύουν στην ριζική αναμόρφωση του πλαισίου χρηματοδότησης των δημοσίων επενδύσεων της χώρας.

Το ΠΔΕ, ως βασικό εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, έχει την ευθύνη να συνοδεύσει τη δημοσιονομική προσπάθεια της χώρας με αναπτυξιακές δράσεις συμβάλλοντας στην ανάταξη και ενίσχυσή της. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι φορείς, που εμπλέκονται στις διαδικασίες κατάρτισης και υλοποίησης του ΠΔΕ 2015, για την αυστηρή τήρηση των παραπάνω οδηγιών και προθεσμιών έτσι ώστε να συμβάλουν στην αναπτυξιακή προσπάθεια.

Επισυνάπτεται η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΔΕ 2015

 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια