αρχική σελίδα
Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ   /   ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΑΝΑΦΟΡΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτινού Τουρισμού «TOURNATUR 2019», Ντίσελντορφ 6-8 Σεπτεμβρίου
04/06/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Στη ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «TourNatur», που θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 6 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2019, θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού η οποία αναπτύσσεται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς στην Ήπειρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Παράλληλα, όπως και πέρσι, η Περιφέρεια Ηπείρου ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (b2b) για τους επιχειρηματίες της Ηπείρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερό της.

Η «TourNatur» είναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Δίνει τη δυνατότητα στον Εκθέτη και ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΟΡΑ- ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ιδίως σε αυτό το είδος τουρισμού, για απευθείας ή προγραμματισμένη επαφή και συζήτηση για τα ειδικά πακέτα, τις προσφορές και τις δυνατότητες προσαρμογής των προσφερομένων υπηρεσιών.

Τονίζεται ότι το 2018 οι εκθέτες της Περιφέρειας Ηπείρου και οι εκπρόσωποι της είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές Εναλλακτικού Τουρισμού της Ηπείρου, ως προορισμό για όλο το χρόνο, και του εξαιρετικού συνδυασμού βουνού και θάλασσας για όλες τις δραστηριότητες όπως πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, αναρρίχηση, rating, kayak, campervan κα.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  να τους φιλοξενήσει στο Περίπτερό της και να κλείσει επαγγελματικές συναντήσεις (b2b).

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ θα πρέπει να γίνει εγγράφως το συντομότερο δυνατό ώστε να προγραμματιστούν οι συναντήσεις ή σε άλλη περίπτωση το αργότερο ως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019  στο e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr   (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα). Πληροφορίες: τηλ 2651087243, 2651087142.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική) και σε καθορισμένες ποσότητες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 11.00 πμ.. Περισσότερες πληροφορίες  για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο : www.tournatur.com

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια