αρχική σελίδα
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ολοκλήρωση 2ης Συνάντησης Εργασίας στο πλαίσιο του έργου E-Parks στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος ''Interrreg Ελλάδα-Ιταλία V-A 2014-2020'' με τη συμβολή του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου και Λευκάδας.
07/03/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Η 2η Συνάντηση εργασίας των εταίρων, που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο του έργου E-Parks που υλοποιεί, μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Interreg V-A Greece-Italy, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και σε αυτό συνέβαλε καθοριστικά ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου και Λευκάδας.

Το Επιμελητήριο Άρτας εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την εξαιρετική υποδοχή που επεφύλαξε ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου και Λευκάδας στους Ιταλούς εταίρους του, που επισκέφτηκαν την περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου, κατά την 1η Μαρτίου 2019 και ειδικότερα για τη συνοδεία που παρείχε, διαθέτοντας το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του, καθώς και εξοπλισμό ορνιθοπαρατήρησης. 

Οι Ιταλοί συμμετέχοντες εκτίμησαν ιδιαίτερα, την παρουσίαση στα ιταλικά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν την περιοχή, που το Επιμελητήριο Άρτας στοχεύει να προβάλλει μέσω του έργου E-Parks.  

Ευχόμαστε η επίσκεψη στον Αμβρακικό Κόλπο να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων (Επιμελητήριο Άρτας- Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου & Λευκάδας), με κοινό στόχο την ανάδειξη της περιοχής. 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια