αρχική σελίδα
Σάββατο, 30 Μαϊου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκλησης συμμετοχής με την Περιφέρεια Ηπείρου στην Εκθεση Τουρισμού BIT Μιλάνου 10-12/2/2019
09/01/2019
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Η Περιφέρεια Ηπείρου, προτίθεται να λάβει μέρος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Β.Ι.Τ. του Μιλάνου Ιταλίας (10-12/2/2019), εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής φορέων και επιχειρηματιών του χώρου, από την Ήπειρο.

Η συμμετοχή εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδιασμού για περαιτέρω αύξηση των επισκεπτών από την αγορά της Ιταλίας η οποία καταλαμβάνει ένα σημαντικό ποσοστό του ετησίου αριθμού επισκεπτών στην Ήπειρο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, στο email: i.gkartzonikas@php.gov.gr και p.floros@php.gov.gr . (Πληροφορίες: Παύλος Φλώρος 2651087143 και Ηλίας Γκαρτζονίκας 2651087243). Περαιτέρω ενημέρωση για την Διεθνή Έκθεση ΒΙΤ Μιλάνου: www.bit.fieramilano.it ) .  

Η BIT – International Travel Exhibition 2019 είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ευρώπη που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους tour operators της Ιταλίας, εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων, εξειδικευμένος bloggers αλλά και μεμονωμένους ταξιδιώτες από όλη τη χώρα που στόχο έχουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς.

Για τον λόγο αυτό η πρώτη μέρα είναι κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στο κοινό και οι δύο επόμενες σε επιχειρηματίες.

Για περισσότερα από 35 χρόνια, η BIT συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς λήψης αποφάσεων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές από διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 46.000 επισκέπτες από 28 χώρες. Περίπου 1.300 εκθέτες από 72 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, την έκθεση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 2.050 δημοσιογράφους από 36 χώρες και 500 ταξιδιωτικοί bloggers

Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του σύγχρονου τουριστικού πεδίου, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και τα ταξίδια αναψυχής, η BIT 2019 δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Ιταλίας, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ήπειρο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια