αρχική σελίδα
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Στην 6η Πανελλήνια Έκθεση το Επιμελητήριο Άρτας
28/09/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 τα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2018 και στην οποία το Επιμελητήριο Άρτας μετέχει με δικό του περίπτερο, ως συνδιοργανωτής.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γκολομάζος εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά από 8 χρόνια σκληρής δοκιμασίας λόγω της οικονομικής ύφεσης, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν πια να πάρουν μια ανάσα και γιατί όχι να προχωρήσουν και σε επενδύσεις εφόσον βεβαίως, υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όπως μείωση της φορολογίας, νέα χρηματοδοτικά προγράμματα κ.ά.

Ο κ. Γκολομάζος υποστήριξε εξάλλου, πως απαιτείται η δημιουργία Μόνιμου Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου, στον οποίο θα φιλοξενούνται όσο το δυνατό περισσότερες κλαδικές εκθέσεις, θεματικές εκδηλώσεις και συνέδρια, για να καταστεί η Άρτα πόλος έλξης δραστηριοτήτων και επισκεπτών και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. «Το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια», τόνισε.

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις των αιρετών αναφορικά με το «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε», ευχήθηκε η συνεργασία των φορέων να γίνει πράξη και να μην αποτελέσει άυλη προεκλογική δέσμευση.

Στο περίπτερό του φιλοξενούνται, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», Αρτοποιών, Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Κρεοπωλών, Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων και Υδραυλικών.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια