αρχική σελίδα
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στις Επιχειρήσεις μέλη για συμμετοχή στο ''ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ της ΗΠΕΙΡΟΥ''
21/08/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Αγαπητά μέλη,

To Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με τις τοπικές εφορείες αρχαιοτήτων, το σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», την αναπτυξιακή «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» & άλλους φορείς υλοποιεί το έργο «Πολιτιστική Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», που αποτελεί το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διαμόρφωσης και προώθησης ενός εξειδικευμένου και επώνυμου προϊόντος πολιτιστικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων του τουριστικού και αγροδιατροφικού κλάδου, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επιχειρείτε η σύσταση ενός Δικτύου Ανάπτυξης της Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρουστο οποίο, εκτός από οργανισμούς-φορείς, μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που σχετίζονται με τη «Διαδρομή».

Στόχος είναι να προωθηθεί η διαδρομή και η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου ως προορισμός με κοινό όραμα  τη βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο «ΔΙΚΤΥΟ» θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη δήλωση συμμετοχής.

Για να μπορέσει κάποιος να λάβει μέρος θα πρέπει να ενσωματώσει στη λειτουργία του στοιχεία τοπικής ταυτότητας (π.χ. τοπικά προϊόντα, υπηρεσίες) και γενικότερα να πληροί κάποιες προδιαγραφές ποιότητας, χαρακτηριστικά, που θα συμβάλλουν στην καθιέρωση της ταυτότητας του νέου τοπικού προϊόντος (brandnameτης Διαδρομής).

Επιπλέον, στους συμμετέχοντες στο Σύμφωνο θα δοθεί το Σήμα-Λογότυπο της Διαδρομής, ως ένδειξη/αποτύπωση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρουν.

Ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία η Ιστοσελίδα της Πολιτιστικής
Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων στη διεύθυνση
www.ancienttheaters.com, την οποία και μπορείτε να επισκεφθείτε. Στην ιστοσελίδα υπάρχει ξεχωριστός τόπος προβολής των επιχειρήσεων και οργανισμών που θα ανήκουν στο Δίκτυο. Εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής θα ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο θα καταχωρηθείτε στην ιστοσελίδα της διαδρομής.
Επισυνάπτεται το έντυπο «Δήλωση Έκφρασης Επιθυμίας Συμμετοχής» και το έντυπο «Αυτό-αξιολόγησης» τα οποία, μετά την συμπλήρωσή τους, θα πρέπει να αποσταλούν υπογεγραμμένα και σφραγισμένα μέχρι τις 30 Αυγούστου 2018 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (
epirus@epirussa.gr) υπόψη κας Γεωργίας Κιτσάκη ή κ. Αριστοτέλη Σταγκίκα.

Πληροφορίες, διευκρινήσεις στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Άρτας 2681028728.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

 

Γιάννης Γκολομάζος

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια