αρχική σελίδα
Σάββατο, 30 Μαϊου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Υπογράφηκε η Σύμβαση Παροχής υπηρεσιών για την «Σύνταξη φακέλου σκοπιμότητας/ βιωσιμότητας κατασκευής Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας»
10/07/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Υπογράφηκε χθες, η Σύμβαση Παροχής υπηρεσιών για την «Σύνταξη φακέλου σκοπιμότητας/ βιωσιμότητας κατασκευής Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας» μεταξύ του Επιμελητηρίου Άρτας και της Re.De-PlanΥπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου Ανώνυμη Τεχνική & Εκμετάλλευσης Ακινήτων Εταιρεία.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γκολομάζος δήλωσε:

«Όπως επισημάναμε και προεκλογικά η κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου Άρτας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για μας. Νομίζω ότι είμαστε ο μοναδικός νομός πανελλαδικώς, που ακόμα δεν έχουμε Επιχειρηματικό Πάρκο. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, κλείνοντας μια εκκρεμότητα 40 ετών.

Το πρώτο βήμα έγινε σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης για τη σύνταξη του φακέλου σκοπιμότητας/βιωσιμότητας. Σε λίγους μήνες θα ξέρουμε αν το οικόπεδο, που παραχώρησε ο Δήμος Αρταίων είναι κατάλληλο, ώστε να προχωρήσουμε και στις λοιπές μελέτες που απαιτούνται και φυσικά να υποβάλλουμε φάκελο για την χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ.

Οι απαιτούμενες ενέργειες έχουν δρομολογηθεί και ευελπιστούμε πως αν συνεχιστεί η καλή συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα.

Η κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου εκτιμούμε πως θα ανοίξει το δρόμο για νέες επενδύσεις και κυρίως για τη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας στον τόπο μας. Ταυτόχρονα, θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να στεγαστούν σ’ ένα νέο χώρο με καινοτόμες υποδομές και μειωμένο λειτουργικό και παραγωγικό κόστος».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια