αρχική σελίδα
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Στην 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» το Επιμελητήριο Άρτας - Αποστολή ενημερωτικού υλικού προβολής ή δειγμάτων προϊόντων μέχρι τις 8 Μαΐου
03/05/2018
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων -μελών του, θα συμμετάσχει με αυτόνομο χώρο στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, στην 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»,  η οποία πραγματοποιείται από τις 10 έως 13 Μαΐου  2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η διοργάνωση έχει ως στόχο την ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση).

Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των κατηγοριών προϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών και ειδικότερα: Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα, Αλλαντικά, Ψαρικά, Αλίπαστα, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Ξηροί Καρποί, Παραδοσιακά Προϊόντα, Βιολογικά Προϊόντα, Φρούτα- Λαχανικά (Αποξηραμένα, φρέσκα) Συνεταιρισμοί, Αρωματικά Βότανα, Κονσέρβες, Ζυμαρικά, Κατεψυγμένα, Λάδι, Ελιά, Αποστάγματα, Αλκοολούχα Ποτά, Καφές, Αναψυκτικά, Ροφήματα, Αφεψήματα, Οίνος, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Εκδόσεις κλπ.

Όσες επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να στείλουν ενημερωτικό υλικό για την προβολή τους ή δείγματα προϊόντων – παραγωγής τους για να διατεθούν στους επισκέπτες της έκθεσης παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail: info@e-artas.gr, να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728 ή να στείλουν το υλικό τους έως την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στο Επιμελητήριο (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 5ος όροφος).

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια