αρχική σελίδα
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Πείτε μας τη γνώμη σας για το νέο site του Επιμελητηρίου Αρτας

Πολύ καλό
Καλό
Χρειάζεται βελτιώσεις
ΔΞ / ΔΑ
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Άρτας για την μη κάλυψη των οργανικών θέσεων της Αστυνομικής Δ/νσης Άρτας
27/10/2017
ΠΗΓΗ: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

πατήστε για μεγέθυνση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, μετά την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών να μην ενισχύσει την Αστυνομική Δ/νση Άρτας ούτε με ένα επιπλέον άτομο προσωπικό, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Με μεγάλη μας έκπληξη και λύπη διαπιστώσαμε ότι η Αστυνομική Δ/νση Άρτας δεν ενισχύθηκε ούτε με ένα επιπλέον άτομο αστυνομικό προσωπικό.

Με επιστολή μας από 29/5/2017 είχαμε ζητήσει από το υπουργείο Εσωτερικών την ενίσχυση των οργανικών θέσεων στην Αστυνομική Δ/νση Άρτας τουλάχιστον κατά 10 άτομα και φυσικά την ανανέωση του παλαιωμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (οχήματα, στολές, κράνη, ληγμένα αλεξίσφαιρα γιλέκα, μη λειτουργικοί ασύρματοι), με αποκλειστικό στόχο την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών ασφαλείας, την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την ασφάλεια των αστυνομικών.

Άλλωστε, θεωρούμε πως η ασφάλεια του πολίτη αποτελεί, όχι μόνο πρώτη προτεραιότητα της πολιτείας, αλλά και βασική υποχρέωση αυτής. Εξίσου σημαντικά, για το Επιμελητήριο Άρτας και τις επιχειρήσεις που εκπροσωπεί είναι η πάταξη του παραεμπορίου και ο περιορισμός των περιστατικών παρανομίας, που προέρχονται από την τοπική κοινότητα των Ρομά.

Όπως είχαμε επισημάνει τότε, το γεγονός ότι το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Ασφαλείας και το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, έχουν πλέον ως περιοχή ευθύνης, τους Δήμους Αρταίων και Νικολάου Σκουφά, δήμους με μεγάλο πληθυσμό και γεωγραφική έκταση και άρα αυξημένες απαιτήσεις, έχει ως αποτέλεσμα την πλημμελή αστυνόμευση και άρα θα έπρεπε να ενισχυθεί σε προσωπικό.

Αντ’ αυτού διαπιστώνουμε ότι δεν καλύφθηκαν καν οι κενές οργανικές θέσεις του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας με το απαιτούμενο επιπλέον αστυνομικό προσωπικό.

Θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση αποδυναμώνει περαιτέρω την Αστυνομική Δ/νση Άρτας, αυξάνει το κλίμα ανασφάλειας των πολιτών και επιχειρήσεων και εν τέλει θα αποβεί σε βάρος της προστασίας των πολιτών σε μια περίοδο μάλιστα, που η εγκληματικότητα αυξάνει ως απόρροια της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που βιώνει η κοινωνία μας και το προσωπικό έχει μειωθεί δραματικά».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Ηλεκτρονικές Προμήθειες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια